Anyukák, tapasztalt tesztelők! Rátaláltam erre a kérdésre, és nem tudom kinek van igaza? Szerintetek? Annak aki azt írta, hogy az ilyen teszt negatív, vagy az utána levőnek, aki lebutázta.
Egyszerűbb, ha az akkori kérdező csinál egy másik tesztet, másik tesztelővel.
Én 5 féle tesztet csináltam, amikor az első pozitív lett. Baromi halvány volt (éjszaka fél12kor csináltam az elsőt). Másnap regggel vettem 5 különböző tesztet még és azok mind pozitívak lettek.
Egyébként felesleges ezen vitatkozni. Ugyis el kell mennie orvoshoz az anyukának. Ott meg úgyis csinálnak ált. vérvételi terhességi tesztet.
Hát ez szerint az oldal szerint negatív ha nem egyforma vastag a 2 csík.
És amit az egyik válaszoló belinkelt,a saját tesztjeit ott is látni hogy az alsó teszten már vastagabb a függőleges vonal.De ha nem vastagodik akkor szerintem negatív.
én ezért nem vennék ilyen tesztet,mert ahhoz képest amilyen drága megbízhatatlan.
2.vagyok
Én mikor először elmentem dokihoz,nem csináltak vérvételt.
Ha megvizsgál és látja a babát akkor miért csinálna vérvételt?
1. vagyok:
SZTK-ban ált. kiírnak vérvételt. Plusz, ha 4-5-6 hetes terhes vagy, akkor nem biztos, hogy látják. Max. petezsákot.
De, amint írtam körzeti SZTK-ban van hogy megse vizsgálják az anyukát. Megkérdik, hogy orvosa van-e, ha van, akkor a vérvétel után odaírányitják.
2.vagyok
Én is sztk-ba voltam.Oda is jártam végig terhesgondozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!