Volt olyan akinek 2-3hónapig nem jött meg és nem volt terhes? Mitől lehet? Nekem ilyen még nem volt de a teszt is negatív. Akkor most mi van? (tudom orvos de csak 28-ra van időpontom)
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 09:50
1/5 anonim válasza:
Nem híztál, fogytál mostanság intenzívebben?
Nem voltál beteg?
Nem kellett olyan gyógyszert szedned, ami befolyásolhatja?
Nem ért nagy trauma, folyamatos stressz az elmúlt fél évben?
Nagyon sok minden kihat rá!
2/5 anonim válasza:
Egy barátnőmnek mostanában csak minden 2. hónapban jön meg, ő nagyon sokat fogyott és keveset eszik, valószínűleg nála ez van. Az étkezés is nagyon tudja befolyásolni. (Főleg a hiánya.) De biztosat majd csak az orvos tud mondani.
3/5 A kérdező kommentje:
semmi ilyen nem volt.rajta vagyunk a babán de nem akar jönni(igaz még csak 4hónapja).most meg már 2hónapja semmi,de a tesztem negatív.
2012. jan. 23. 09:55
5/5 A kérdező kommentje:
egyéb ötletek?
köszi a válaszokat!
2012. jan. 23. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!