Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta megszültetek, mennyit...

Mióta megszültetek, mennyit költötök magatokra Anyukák?

Figyelt kérdés
Ruhára gondolok, vesztek minden hónapban, műköröm fodrász kozmetikus.
2009. szept. 17. 13:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kb. ugyanannyit mint előtte.
2009. szept. 17. 13:10
 2/14 anonim ***** válasza:
sokkal kevesebbet, mert azóta sajnálom magamra, ugy működik,hogy elindulok vásárolni, meg szépitkezni, és a végén nem az lesz, hanem a gyerekeknek veszek ezt-azt :-)
2009. szept. 17. 13:12
 3/14 anonim ***** válasza:
sajnos szinte semennyit.remelem fogok hamarosan.most valahogy nem erdekel a vasarlas.
2009. szept. 17. 13:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát eddig nem sokat költöttem magamra. Mindenáron bele akarok fogyni a régi ruháimba. Egy részükbe már sikerült is. Volt néhány kósza próbálkozásom, hogy vegyek egy-két darabot magamnak, de miután az 5. üzletből is csalódottan mentem ki, feladtam a keresést. Valahogy nagyon nem vagyok most konfekcióméret. Most, hogy kicsit visszafogytam, jövő hónapban veszek azért egy pár rucit, de a legjobban annak örülök, hogy a régi ruháimba beleférek hellyel-közzel. ;-)
2009. szept. 17. 13:18
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem sokat,ha elindulok magamnak vásárolni,és meglátok egy két jó pofa dolgot a babámnak inkább azt veszem meg,de pl tegnap végre vettem magamnak is,ruhákat,sminket!

De ma ismét a bébimnek vásároltam,pedig ma is akartam még magamnak venni egy-két dolgot,ez van :)

2009. szept. 17. 13:21
 6/14 anonim ***** válasza:

Én szinte semmit. Nem is futja rá, meg én is mindig úgy járok, hogy elsőként a gyereknek veszek vmit, aztán a férjemnek.

Nem jó ez így, mert néha nagyon besokallok hogy az utolsó vagyok a sorban de ez van :(

2009. szept. 17. 13:22
 7/14 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem vagyok egyedül. Régi ruháimba nem férek bele, amit kinézek az üzletben az megint nem jön rám, így mindig a gyereknek veszek valamit. Szinte semmit nem költök magamra, terhes cuccaimba elvagyok, van 1 ruhám ha megyek valahová, de nagyon le vagyok amortizálódva. Se smink, se szoli, semmi. Elasszonyosodtam :(

Változtatni kéne, de besavanyodtam.

2009. szept. 17. 13:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Szinte semmit, időm sincs elmenni vásárolni, na meg a GYED-ből? Kajára sem elég.
2009. szept. 17. 13:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Én nagy ritkán veszek magamnak valamit, mindig az lebeg a szemem előtt hogy pelenkát kell venni, meg popsitörlőt stb... múltkor megengedtem magamnak egy fülbevalót annyira beleszerelmesedtem.
2009. szept. 17. 13:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Én régebben is először mindig a férjemnek vettem valamit, most meg őt is beelőzte a baba. régebben is sajnáltam magamtól a pénzt, most meg főleg. Ruhát nem akarok venni, amíg ekkora vagyok (anyu ruhái jók rám, szerencsére ő divatosan öltözködik). De megígértem magamnak, ha lefogyok még ebben az életben, veszek pár dögös cuccot. Talán jövő nyárra. Fodrász, kozmetikus? Azt sem tudom, hogy néz ki belülről.
2009. szept. 17. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!