sokkal kevesebbet, mert azóta sajnálom magamra, ugy működik,hogy elindulok vásárolni, meg szépitkezni, és a végén nem az lesz, hanem a gyerekeknek veszek ezt-azt :-)
2009. szept. 17. 13:12
3/14 anonim válasza:
sajnos szinte semennyit.remelem fogok hamarosan.most valahogy nem erdekel a vasarlas.
2009. szept. 17. 13:17
4/14 anonim válasza:
Hát eddig nem sokat költöttem magamra. Mindenáron bele akarok fogyni a régi ruháimba. Egy részükbe már sikerült is. Volt néhány kósza próbálkozásom, hogy vegyek egy-két darabot magamnak, de miután az 5. üzletből is csalódottan mentem ki, feladtam a keresést. Valahogy nagyon nem vagyok most konfekcióméret. Most, hogy kicsit visszafogytam, jövő hónapban veszek azért egy pár rucit, de a legjobban annak örülök, hogy a régi ruháimba beleférek hellyel-közzel. ;-)
2009. szept. 17. 13:18
5/14 anonim válasza:
Nem sokat,ha elindulok magamnak vásárolni,és meglátok egy két jó pofa dolgot a babámnak inkább azt veszem meg,de pl tegnap végre vettem magamnak is,ruhákat,sminket!
De ma ismét a bébimnek vásároltam,pedig ma is akartam még magamnak venni egy-két dolgot,ez van :)
2009. szept. 17. 13:21
6/14 anonim válasza:
Én szinte semmit. Nem is futja rá, meg én is mindig úgy járok, hogy elsőként a gyereknek veszek vmit, aztán a férjemnek.
Nem jó ez így, mert néha nagyon besokallok hogy az utolsó vagyok a sorban de ez van :(
2009. szept. 17. 13:22
7/14 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem vagyok egyedül. Régi ruháimba nem férek bele, amit kinézek az üzletben az megint nem jön rám, így mindig a gyereknek veszek valamit. Szinte semmit nem költök magamra, terhes cuccaimba elvagyok, van 1 ruhám ha megyek valahová, de nagyon le vagyok amortizálódva. Se smink, se szoli, semmi. Elasszonyosodtam :(
Változtatni kéne, de besavanyodtam.
2009. szept. 17. 13:40
8/14 anonim válasza:
Szinte semmit, időm sincs elmenni vásárolni, na meg a GYED-ből? Kajára sem elég.
2009. szept. 17. 13:41
9/14 anonim válasza:
Én nagy ritkán veszek magamnak valamit, mindig az lebeg a szemem előtt hogy pelenkát kell venni, meg popsitörlőt stb... múltkor megengedtem magamnak egy fülbevalót annyira beleszerelmesedtem.
2009. szept. 17. 13:53
10/14 anonim válasza:
Én régebben is először mindig a férjemnek vettem valamit, most meg őt is beelőzte a baba. régebben is sajnáltam magamtól a pénzt, most meg főleg. Ruhát nem akarok venni, amíg ekkora vagyok (anyu ruhái jók rám, szerencsére ő divatosan öltözködik). De megígértem magamnak, ha lefogyok még ebben az életben, veszek pár dögös cuccot. Talán jövő nyárra. Fodrász, kozmetikus? Azt sem tudom, hogy néz ki belülről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!