Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mióta megszületett a...

Anyukák! Mióta megszületett a babátok, mennyi időtök jut magatokra? Mennyire, és miben változtatok meg ezidő alatt? Ugyan úgy csinosan/sportosan/lazán (ki mihez szokott) öltözködtök, mint azelőtt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 19:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Igen. Az ízlésem nem változott. :) Sőt, sportolni is eljárok. Igaz, 5-kor kelek emiatt, de valamit valamiért. Mindenkinek arra van ideje, amire szán. :)
2011. aug. 18. 19:36
 2/12 xStefix ***** válasza:
70%

Hú, hát én nagyon kifordultam magamból anno, hónapokon át csak egy témán kattogtam, úgyhogy nem sokat foglalkoztam ilyesmivel.

Később már az időm is több lett, és a férjem noszogatására beláttam, hogy azért a külsőmre is figyelnem kell továbbra is. Nem mondom, hogy ma nem számít nekem, hogy nézek ki, de a fontossági sorrend mindenképp megváltozott. Az első a gyerek, hogy vele minden oké legyen, én csak valahol később jövök.

2011. aug. 18. 19:43
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Nagyjából ugyanúgy öltözök, mert már a terhességem előtti ruhákat hordom.Most is figyelek magamra, pl. az utcára nem megyek ki smink nélkül. ( ez csak egy kis szemceruzát, szájfényt jelent, nem vakolatot) Kozmetikushoz a pici előtt se jártam sűrűn, havonta egyszer elmegyek.Fodrászra már nem nagyon van pénzem, rég volt befestve a hajam, de vágatni szoktam 3-4 havonta.Ami pénzem van, többnyire a picire költöm.Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy új ruhákat, cipőket vegyek magamnak, de így is roskadásig van a szekrény, csak már unom őket.Sportolni előtte se sportoltam, de 51 kilósan ez nem egy tragédia.Napi séta, ugrálás a lányom körül bőven elég.
2011. aug. 18. 19:52
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

2 gyerek után is ugyanúgy öltözködöm, (nem anyukásan), adok a külsőmre(haj, köröm, bőr)

Nemrég fogytam 7 kilót.

2011. aug. 18. 19:56
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
Ugyanúgy öltözködöm, mint előtte, sőt, még csinosabban, mert maradt rajtam pá kiló, ami nem akar lemenni, ezt ellensúlyozni kell. Nekem szülés előtt is alap volt az, hogy reggel fogmosás után sminkelek, meg magas sarkú, kéthetente manikűr-pedikűr, stb, most is. Természetesen elő a gyerek, de azzal, hogy nem egy úcska mackót húzok ki a szekrényből reggel, hanem egy szép ruhát, nem kérosítom meg a gyerekemet semmiben. Amire szinte egyáltalán nincs időm, azok a szabadidőd porogramok. Szülés előtt hetente jártam moziba, most félévente. Esti eljárkálások szintén nem jönnek szóba. Szóval külsőleg nem változtm meg, de az életem teljesen megváltozott.
2011. aug. 18. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:
45%

Ugyanúgy öltözöm, ugyanazokat a ruhákat hordom, mint a terhességem előtt.

2 hetente körmöshöz járok, havonta-2 havonta fodrász-kozmetikus.

Hetente 1x a barátnőimmel kávézok, olyankor a férjem fekteti le a kislányunkat. Amire szeretném, arra mindig van időm, csak szervezés kérdése, mert a férjemen kívül nincs senki, aki vigyázna a babára. Így együtt havonta 1x tudunk elmenni.

Annyiban változtam, hogy azelőtt minden héten vettem magamnak új ruhát, vagy cipőt, vagy táskát. Most viszont ha bemegyek a plázába, tuti babaruhákkal és bébiétellel megrakodva távozom onnan. :D

2011. aug. 18. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Magamra kevesebb idő jut az biztos. Amikor alszik, akkor szoktam a szemöldökszedést, pedikűrt, manikűrt stb. megcsinálni. Őszinte leszek: kb. 8-10 hónapig eléggé elhanyagoltam magam. Miután lement rólam a felesleg, azóta van kedvem magamhoz. Most már a kinézetem a régi, csak kevesebb saját időm van.
2011. aug. 19. 07:20
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

Hát a 4 gyerek mellett megmondom őszintén nem sok idő marad magamra.De próbálom magam azért rendbeszedni.

Br régebben mindig imádtam a nagyon magassarkú cipőket,de most már csak hébe-hóba veszem fel.Játszótérre?Meg a babakocsit emelgetni?S futni a kicsi után?

Inkább nélkülözöm.

2011. aug. 19. 07:41
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
A külsőmre van időm, mozizni, kávézni is, amira sajnos nagyon kevés időm van, az az olvasás.
2011. aug. 19. 16:32
 10/12 TKI Ibolya ***** válasza:
75%
Kedves első erős túlzás hogy mindenkinek arra van ideje amire szán!Három gyerek mellett néha örülök ha wc-re van időm elmenni és ha nem fél perc alatt kell letusolnom.Felesleg nincs rajtam de attól én is szeretnék tornázni de egyenlőre ezt nem tudom kivitelezni.Ötkor kelek a picihez és este kilenc óra mire mind a hármat lefeketttem.Ezek után még a férjemmel is jó lenne törődni tehát mire magamra időm lenne az kb tíz óra.Akkor meg örülök hogy bedőlhetek az ágyba.Nem panaszkodom mert így is boldog vagyok és majd eljön az én időm is.Mielőtt félre értenétek nem vagyok elhanyagol,"mackó nadrágom" nincs is mindig próbálok csinos és ápolt lenni de például fodrászhoz nem jutottam el már 5 hónapja kozmetikusra meg egyébként sem futja.
2011. aug. 31. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!