Anyukák! Mióta megszületett a babátok, mennyi időtök jut magatokra? Mennyire, és miben változtatok meg ezidő alatt? Ugyan úgy csinosan/sportosan/lazán (ki mihez szokott) öltözködtök, mint azelőtt?
Ebből nem adok lentebb.Normálisan öltözködöm,nem slamposodtam el mert itt a 2 gyerek,attól még nő vagyok.Fodrászhoz vágatni évente 2x megyek.Smink nélkül nem megyek boltba se,ha zsírosabb a hajam mert úgy jött ki,akkor összekötöm h ne legyen feltűnő,de normálkisan megcsinálom.Épp most gyantáztam,míg aludt a kicsi,szőrösen se lépek ki az utcára.Sajna keveset alszik,így mindent gyorsan kell,de megcsinálom,mert akkor nagyon vacakul érzem magam.Sőt,van h itthonra is kifestem magam egy kicsit,ha pl régen mentem el itthonról.Itthon sem pizsiben járkálok,korán átöltözöm reggel.Sportolni lusta vagyok,pedig nem ártana,maradt 8 kiló plusz.
A szemöldökfestésem még ma hátra van,este ha lefektettem őket,ezt is megejtem:)
A ruháim ugyan azok..a szemöldökömet,hajamat magam festem esetleg 2 havonta kozmetikushoz elmegyek,a szemőldökvonalát rendbe tetetni..szoiztam régebben,ez most nem igazán jön össze,illetve nincs műköröm:)de szépen megcsinálom magamnak..úgyhogy az sem tragédia.
Némi felesleg van rajtam..de ha már nem fog szopni a bébim..járok futni..mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!