Anyukák van itt olyan akinek a párja nem kapta meg az 5 nap szabit miután megszültetek?
Hivatalosan nem,de nem hivatalosan IGEN sajnos!:(
Az én párom sem kapta meg! Ugyan itthon volt 2napot,de azt a rendes szabijából vette ki. Én hiába mondtam neki hogy ilyen nincs már tiszta idegbeteg voltam e miatt,de......
Merjél szólni örülj hogy van munkád!:(((
2. vagyok. Hát valahogy úgy,ahogy Te is írod,kedves kérdező.Annyira bosszantó...és igazából semmit nem tudsz csinálni.
Merjél bárhová is fordulni; garantáltan nem lesz munkahelyed-vagy elég,ha csak kinyitod a szád.
Nagyon sajnálom! :(
:( Ezért jó multinál dolgozni. Nem fizet az se sokat ugyan, de normálisak. Kiadják egyből az 5+2 napot (szülés + gyerekszabi). Férjem decemberben jóformán nem is fog dolgozni emiatt, mert még szabit is tartalékolt pluszba.
Nagyon sajnállak Benneteket, hogy ilyent megtehetnek a vállalkozók. :(
Sajnos nincs mindenkinek lehetősége multinál dolgozni,az ember örül hogy van munkája!
A párom is szívesen váltana,de egyenlőre nincs más.:(
Én is multinál dolgoztam,és akkor tényleg megkaptam minden szabit. Bár utána dolgoztam maszeknál is de ő rendes volt,1hétre elmehettem mikor meghalt a keresztapám. A párom meg azt a 2napot sem kapta meg ami járt volna mikor meghalt a nagyapja.
Sajnos sok függ attól is milyen ember a főnök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!