Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érdemes venni pihenőszéket a...

Érdemes venni pihenőszéket a babának?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy pihenőszéket a babómnak. Szerintetek érdemes. Ilyet szeretnék: [link]

Esetleg van vkinek hasonló vagy ugyanilyen? Vélemények?

2009. aug. 12. 13:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Ne vegyél használtat, ha megteheted vedd meg neki, engem is szúrtak miatta, mert ők nem tehették meg, hogy veyenek! Az én babóm imádta
2009. aug. 16. 22:54
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekfüggő. Az én kisfiam egy percig sem maradt meg egy helyben, ordított az ilyenben. Neki állandóan mozgásban kellett lennie.
2009. aug. 16. 23:59
 13/22 anonim ***** válasza:
70%
Nekünk ugyanilyen van -rózsaszín-szürke-, és szerintem szép is és hasznos is. Elvan benne, most kezd nézelődni.
2009. aug. 17. 07:49
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Kedves utolsó? És mesélj milyen...te mennyiért vetted meg neki és hol?
2009. aug. 17. 08:35
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem pont ez a fajta jó. Nekem is nagyon fáj rá a fogam, ezt a tipust is néztem ki. Olvastam, hogy nem jó a pici babóknak hogyha sokáig ülő helyzetben, vagy félig ülő helyzetben vannak. Lehet hogy ez tök hülyeség, de ezt a fajtát le be lehet állítani vízszintesre és tud a manó benne kényelmesen aludni.

Nekem azért is kellene nagyon, mert egyedül leszek vele a lakásban, és ha a konyhában kell lennem mosogatni, főzni stb..akkor tudom magammal vinni a pincurt + a következő babánál is jó lesz. Ha nem , akkor marad a babkocsiban a konyhában.

Ennél az oldalnál azt írják, hogy ingyenesen kiszállítják, nézz rá:

[link]

Ha innen rendeled meg megtennéd hogy visszaírsz? Köszönöm! :)

Minden jót!

2009. aug. 17. 14:54
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod és az oldal linkjét:) Még nézelődök és ha látok kicsit olcsóbban írok neked:)
2009. aug. 17. 14:57
 17/22 A kérdező kommentje:
De szerintem amit belinkeltem oldal az jó:)
2009. aug. 17. 14:58
 18/22 anonim ***** válasza:
szia, 07.49-es vagyok. Mi 22 000-ért, a felét kaptuk ajándékba, így már nem volt vészes.
2009. aug. 17. 17:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekünk áldás volt a pihenőszék! Nagyon jól elvan benne a kisfiam a mai napig (5 hónapos elmúlt).

Ennyi pénzért kapsz jobbat is. Bocs, nem akarom leszólni, de én drágállom...Mi Fisher Price-t vettünk használtan 7500 Ft-ért. Rezgő funkciós, a baba tudja magát hintáztatni benne, abban etetjük is. Én csak ajánlani tudom!

2009. aug. 23. 11:26
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod mi is már letettünk róla, csak azért gondoltuk mert jó márkának tartjuk Pierre Cardin babakocsink van és nagyon szeretjük a márkát. Másmilyet fogunk választani kivételesen. Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. aug. 23. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!