Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » érdemes pihenőszéket venni a...

érdemes pihenőszéket venni a babának? Van babahordozónk az nem ugyan olyan funkcióval rendelkezik?

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

én / mi nem vettünk nem is bántuk meg sose éreztem hogy kellene.

nem ugyanaz mint a hordozó mert a pihenőszék billeg és van olyan FP főleg ami zenél is meg több funkciós ami túlnő a hordozón.

viszont tény hogy a pihenőszék nem olyan mély mint a hordozó igy kicsi babának jóval kényelmesebb mint a hordozó.

pénz és igény kérdése az egész.

2010. okt. 1. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát, nálunk mind a két gyereknél áldás volt a pihenőszék. Amikor már semmi nem segített, mert annyira nyűgösek voltak, akkor beleraktam, bekapcsoltam a rezgő funkciót és hallgattam a csendet. Én nagyon ajánlom. Elvoltak benne, tudtam főzni, mosogatni, bármit.
2010. okt. 1. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Én az első babát eleinte a babahordozóban hoztam-vittem itthon a házban. Nem is hallottam még a pihenőszékről. Aztán hamar jött a játszószőnyeg, a járóka.

Második gyereknél gondolkodtam rajta, de amelyik zenél, billeg, az már marha drága. A simát meg nem venném meg, mert az tényleg olyan mint a hordozó. Végülis a Teszveszen vettem egy rezgős, zenélős pihenőszéket 6000 Ft-ért. Nagyon jól elvolt benne, én nem bántam meg. De csak 6 hónapos koráig, mert 9 kg-t bír. Újonnan nem vennék vagy 20 ezer ft-ért, de ha tudsz olcsón használtat venni, szerintem érdemes.

2010. okt. 1. 16:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Az első gyerkőcnél nálunk sem volt, de most hogy jön a második gondolkodom rajta hogy lehet jó lenne venni egye.
2010. okt. 1. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem vettem, nekünk tökéletesen megfelelt a hordozó, végül is ugyan arra használtuk a lakásban, mint amire a pihenő szék való, így nem akartam venni valamit, aminek kb. ugyan az a funkciója.
2010. okt. 1. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk se volt. Amíg a konyhában "főztünk"vagy a dolgom csináltam, addig a hordozóba volt Kb. 2-3 hós korától. Addig szinte evett-aludt így megtudtam mindent csinálni amíg aludt. Utána meg a játszószőnyegén kitünöen elvolt.
2010. okt. 1. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Olvastam már nehezen kakiló baba anyukájától, hogy a rezgő funkció nagyon vebált, szinte kirázta a kakit a gyerekből. Nekünk hinta funkciós van, rezgő funkciója nincs, de így is ki tudjuk használni. Zenélni is tud, de jobb azt nem hallani. :-(

Meg lehet lenni nélküle is prímán. De ha szeretnél, lehet kölcsönözni is. Miskolcon lehet, a sógoromék kölcsönözték arra a pár hónapra, így nem volt gondjuk később az eladással.

2010. okt. 1. 16:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Talán valamikor 2-3 hós kora körül vettünk egyet és egy darabig nagyon tetszett neki, aztán természetesen mint minden mást azt is megunta, de nálunk az egyik legtovább használt játékhoz tartozik.
2010. okt. 1. 16:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi szerettük! Nagyon jól elvolt benne a lányom! ha jönne a második, ismét vennénk! Mi vittük is magunkkal mindenhova! :-) nekem annyira nem tünik egészségesnek a hordozóban a gyerek testtartása. :-S
2010. okt. 1. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!