Érdemes még rezgő pihenőszéket venni 5 hónapos babának?
Lányom koraszülött lett,(2 hónappal) így még mindig "picike". 61cm és 6150g. Ebből adódóan bár lasan öt hónapos, de még csak nehezen emeli a fejét hason, persze még nem fordul, most kezd csak nyúlni dolgokért. hasfájós még mindig. volt egy elektromos hintánk azt nem szerette, de a hordozóba ha betesszük és ágyra rakjuk abban elvan. most sikerült eladni a hintát és arra gondoltunk vennénk neki egy rezgő pihenőszéket. szerintetek azt megszokja, vagy már ne is próbálkozzunk vele? kipróbálni sehol nem tudjuk, ismerettségi körben nincs ilyen.
tapasztalatok? köszönöm
FP 2&1-ben pihenőszék.
köszönöm hogy írtatok, gyorsan kellet döntenem :)
a kislányom még annyira nem izgága, a hordozóban szivesen üldögél az ágyon, abban megnyugszik, remélemszeretni fogja. ha nem, akkor ezt is eladjuk mint a hintát :)
A pici lány ugye még nem is forgolódik, hisz mégcsak 3 hónapos lenne, kis pöttöm manó.
Szia! nekünk is ilyen volt,a kisfiam negyon szerette.Az én babám is korábban született 1 hónappal,és le volt maradva a mozgásfejlődésben,később csinált mindent mint az átlag.Na mindegy a lényeg szerintem jól döntöttél,szeretni fogja:)
Jól ki lehet használni és szórakoztatja illetve a rezgő funkció nyugtatja a babát.
Jó, hogy olyat vettél, ami 18kg-ig bírja. A mienk csak 10-kg-ig volt, én is Vaterán vettem, de mikor a lányom 8 kilós lett, már majdnem érte a feje a földet.:) Nagyon szerette. A rezgő funkciót az én babám csak 15-20 percig élvezte, aztán nyüzsögni kezdett, látszott, hogy idegesíti. Naponta többször el volt benne. Eleinte csak rövid ideig, aztán egyre tovább, de ő erős, nagy baba(apuka lánya) és 6 hónapos korában minden játékot letépett, és szétszedte a kisszéket:). Most a hintafunkciós bébi kompot nyűvi, hasonló sikerrel.:)
79cm és 9100gramm, holnap lesz 8 hónapos!
szép nagy a kislányod, meg eléggé aktív :)
akkor én is majd szokatni fogom a székhez, gondolom fura lesz neki először. remélem nem jut a hinta sorsára. éppen ezért is akartam 18kilósig venni hogy ha bejön akkor jó sokáig tudjuk majd használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!