Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pihenőszéket érdemes venni...

Pihenőszéket érdemes venni babának?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 11:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem. Mikor pici volt a lányom (kb 2 hónapos korától)szeretett benne pihizni, mert szét tudott nézni, nem mindig vízszintesben volt. Most (se sokkal nagyobb) 6 hónapos és megint használjuk, mert etetéshez kiváló, még addig amíg nem tud etetőszékben ülni. De néha játszani is szokott benne, ha megunja a földön hempergést.
2010. szept. 8. 11:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nagy szolgálatot tett (már eladtuk). Rezgős volt, kisfiam nagyon jól elvolt benne, ráadásul abban is etettem, amikor elkezdtük a hozzátáplálást. Később vettünk csak etetőszéket, amikor már jobban tudott ülni. De a pihenőszékben tudtam cipelni magammal a lakáson belül is, ha éppen WC-re mentem, vagy zuhanyozni. Abba beleraktam, és letettem velem szemben, úgy "dumáltunk". :)
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Legalábbis az én babám nagyon unatkozott volna benne,ezért elektromos hintát kapott. Az hasznosabb.
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Babafüggő. Attól függ, mekkora babára gondoltál. Én nem akartam venni, 3 hónapos volt a babám, mikor ismerőstől használtan vettünk egyet jó áron. Igazából a célját nem szolgálta, annyi ideig nem volt el benne, amennyit nekem kellett volna, mondjuk míg megcsinálom a dolgom stb. Szóval nem volt jobban el benne, mint a játszószőnyegen. Arról meg nem beszélve, hogy én ellene vagyok az ilyen "lekötözött" módszernek, inkább legyen tere, ha mozogni akarna. Így mi később arra használtuk, hogy amíg a reggelimet készítettem a konyhában, addig abban vittem ki a babám, de már a végét nem bírta kivárni. Aztán abban etettem, amíg nem vettünk etetőszéket, utána meg már ha beletettem, állandóan ki akart belőle fordulni, a földön babrált, ezért megelőzve a fejreesést eltettem a következőnek. Hátha ő másmilyen vérmérsékletű lesz, és lehet, hogy 1-2 hónapos babának jobban megéri, ő még úgysem akarna forogni. Amit viszont inkább vennék a következőnek, de szintén csak 1-2 hónaposan, az a bébihinta. De ezt is babája válogatja, hogy tetszik e neki.
2010. szept. 8. 11:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Megint első vagyok. Nekünk is volt elektromos hintánk is azt a lányom nem szerette. Pici korában egy párszor használtuk,de ennyi. Gyereke válogatja. Nekem a szék sokkal hasznosabb. Bár mindkettőt kaptuk, széket vennék, de hintára nem adnék pénzt.
2010. szept. 8. 11:31
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Pihenőszéknek ott a hordozó, azt tudod magaddal vinni a lakásba mindenhová, hintát vettünk
2010. szept. 8. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem 6 hetes a babám elég hiperaktív nem lehetett őt csak úgy berakni a kiságyba...a babahordozóban nagyon szeretett lenni de nem tudtam jó e a gerincének mert olyan furcsán feküdt benne,ezért vettünk pihenőszéket...nagyon el van benne kis sem akar jönni belőle.mi bébé confortot vettünk babyoutletban olcsóbb,mert fontos volt hogy inkább fotelszerű legyenés a támlája feljöjjön így kuckosabb neki.
2010. szept. 8. 11:47
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem. Nekem nem volt. A hordozót használtam.
2010. szept. 8. 11:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen! A kisfiam kb. 1 hónapos korától használja, néha még most is abban eszik, vagy ha zuhanyzok és ő nem alszik, beleül, kiviszem a fürdőbe, és addig ott játszik a székben. Nekünk Chicco dönthető támlás van, ami hintázni is tud, és egészen le lehet fektetni. Nagyon szuper, csak ajánlani tudom! A fiam most 9 hónapos, ezen a héten kezdett etetőszékben enni, eddig mindig a pihiszékben etettem.
2010. szept. 8. 12:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi a hordozót használjuk pihenőszéknek, mivel ritkán kellett autóba, ezért nem vettünk külön pihenőszéket.

Még nem ül rendesen a babám, úgyhogy etetőszékként is funkcionál.

Amikor a konyhában tevékenykedem, kiül hozzám benne, vagy a számítógép mellé ideültetem ilyenkor :))))

8 hónapos, és még mindig mindennapos használatban van.

2010. szept. 8. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!