Érdemes venni pihenőszéket a babának?
Szeretnék venni egy pihenőszéket a babómnak. Szerintetek érdemes. Ilyet szeretnék: [link]
Esetleg van vkinek hasonló vagy ugyanilyen? Vélemények?
Csak pár hónapig használható egy pihenőszék. Amikor már kúszik, ül, forog, nem fog megmaradni benne a baba.
Szerintem jó amúgy :)
éedemes. születésétől kezdve kb. 9-10 kilós koráig használható. mi is sokáig használtuk.
speciel, amit belinkeltél, nekem nem tetszik, vannak ennél szebbek is.
Érdemes. mi olyat vettünk ami később is használható. Igy most is szivesen ücsörög benne a 15 hónapos lányom. Teljesen függőlegesbe is állitható, igy olyan, mint egy kisszék.
Köszönöm a válaszokat:) Akkor szerintem megrendelem.
Esteleg használ vki ilyet? Vagy ilyen márkájút?
Nekünk nem volt pihiszék, a babkocsiba tettük és "ült melletünk" vagy feküdt, ha a konyhába főztem magam mellé toltam, a nagyihoz is átvittük és mindig velünk volt.
Vacsinál is az asztal mellé raktuk.
Szóval mással is megoldható, nem kell feltétlenül pihenőszék.
Nekünk van pihenőszékünk, olyan, ami 18 kg-ig használható. Azért vettük meg, mert anno a nagyobbik lányom az autós babahordozóban nagyon szeretett aludni, és ezért állandóan a lakásban kellett tartanunk, nem hagyhattuk a kocsiban. Ezért a kicsinek vettünk pihenőszéket, nagyon jó, le tudom tenni a földre, a gyerkőcöt bele, és bárhova tudom vinni a lakásban. A miénk rezgetős is, így kicsit ringatja is.
Itt meg is tudod nézni
20:38 vagyok
Leírtam, hogy mi hogy csináltuk, ha lett volna pénzem én is vettem volna széket neki, de így maradt a babakocsi, nagy a konyhám és tényleg bevált nálunk.
A nagyobbik fiam készített alufóliából fényes csillogó bábokat és fellógattuk a kicsinek a babakocsira.
Olyan édesek, mindegy miben fekszenek.:)
Jó babázást mindenkinek!
Szerintem 17000-ért felesleges venni,vegyél használtat olcsóbban,megéri!!Én is használtan vettem ,és majndem annyiért el tudtam adni mikor már nem kellett!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!