Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A babás műsorokban miért nem...

A babás műsorokban miért nem beszélnek soha arról, hogy az anyuka otthon is főzhet?

Figyelt kérdés

Oké,konkrétan 1 műsorra gondolok, a babavilágra.Néha megnézem a babaperceket,egy csomószor van szó a helyes táplálkozásról, és mindig veszik elő az üveges kaját...

Persze,tudom marketing,meg reklám, csak azt nem értem miért van az a köztudatban, hogy kevésbé jó otthon főzni.

Nem vagyok babakaja ellenes, de szerintem egyáltalán nem macerás megfőzni és esetleg abból fagyasztani.Szerintem ez is nagyon egészséges és ami nem mellékes, hogy sokkal olcsóbb.

2012. nov. 5. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert az egyik babakaja gyártó cég támogatja őket...
2012. nov. 5. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
pénz, pénz, pénz...
2012. nov. 5. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem abból is simán lehet babakaját csinálni, amit amúgy a szülők esznek, levesbetét (csirke, sárgarépa, stb.), husi, krumpli a későbbiekben, fokozatosan. Nem kell külön főzni a gyereknek, csak azért, mert kisebb, csak módosítani kell, amit amúgy a család is eszik. A reklám meg reklám... ezért kapják a pénzt.
2012. nov. 5. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:

igazából megválaszoltad a kérdésedet már :-))

de a többiek is

2012. nov. 5. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Amikor kezdtem a hozzátáplálást eleinte főztem neki külön,de csak azért,mert magamnak nem mindig főztem,férjem nem evett otthon, szóval ha nekem szendvics volt a menü,akkor ő azért kapott mondjuk brokkolit husival,krumplival vagy rizzsel:)

De pl már elég hamar kivettem neki behabart,de még tejszínnel el nem kevert meggylevesből, ezt kapta szintén husival,krumplival.Nekem tök jól bejött a főzés, fiam nem is kapott üvegeset,mert nem láttam értelmét megvenni...

Ja és simán átállt a mi kajáinkra, egy percig nem okozott neki gondot, hogy azt kapja mint mi:)

2012. nov. 5. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!