Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nehezen teherbeeső csajok,...

Nehezen teherbeeső csajok, szeretnétek egy jó könyvet olvasni?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt vettem az Alexandrában, 699, Sinead Moriartytól a Bababluest. Annyira jó, hogy tegnap visszamentem és megvettem a másik két könyvét is. Egy nőről szól, aki babát szeretne... És olyan vicces, hogy a párom nem tudott tőlem tévét nézni, annyit rötyögtem.
2009. aug. 12. 08:53
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Szió!

És miről szól bővebben a könyv?Mennyibe került?

2009. aug. 12. 09:13
 2/6 A kérdező kommentje:

699 Ft a könyv. Arról szól, hogy van egy tök jó fej csaj, aki szilveszterkor elhatározza, hogy gyereket akar. Aztán csak nem jön a baba, és következnek a praktikák: teák, szex után kézenállás, meditáció, aztán az orvosi vizsgálatok. De nagyon vicces az egész (bár én néha megkönnyeztem, a vége felé).

A könyv végén eldöntik, hogy örökbefogadnak. A második kötet az örökbefogadásról szól, a harmadikban pedig saját babájukszületik.

2009. aug. 12. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok aki lepontozott!!!Akkor ti mindnyájan olvátok a könyvet, csak Én nem.

Nem írom le miken megyek/mentünk keresztül a babáért, de kín keserves.

Szégyelje magát az, aki lepontozott, mert megmertem kérdezni, hogy bővebben miről szól a könyv.Arra lettem volna kíváncsi, hátha van benne valami praktika, vagy valami, amit tudok hasznosítani.

2009. aug. 12. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm az ötletet ... holnap benézek a boltba :) Nálunk is nehezen akar jönni a gólya ... hátha ettől a laza olvasmánytól majd nem fogom fel olyan görcsösen, s legalább látom magam a másik oldalról is! :)

Szép napot!

2009. aug. 12. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Bár én már a második babámat várom,de szerintem jó lehet ez a könyv.Talán néha az kell,hogy egy kis öniróniával,tudjon az ember nevetni magán.Nem rossz indulatból írom,más részről tapasztaltam,hogy ha hülyeséget csinálok,vagy mondok,és rájövök,akkor nevetek egyet magamon,és tovább tudok lépni.El tudom képzelni,hogy milyen nehéz lehet azoknak a pároknak,akik évekig várnak babára,és nem jön össze,függetlenül attól,hogy van-e szervi baj,vagy nincs.

Szerintem fontos a humor,és egy jó könyv,ami olvastatja magát,elterelheti a figyelmet arról,hogy már megint megjött...

2009. aug. 12. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Vagy inkább ötlet-felvető! :)

Hát bementem a boltba, s megvettem én a könyveket!

...

Ez írtó jó ... jó szövege van a csajnak ... de úristen, mi tényleg ilyen lököttek vagyunk, mármint persze igen, mert szó mi szó teljesen magamra ismertem ... könnyed nevettető kis történet ...

Köszönöm szépen!

2009. aug. 13. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!