Harry Pottert hány évesen adnátok oda gyermeketeknek olvasni?
Az első rész 6 évesen láttam. 8 évesen olvastam először Harry Pottert, a második könyvvel kezdtem. Nem volt korai. Azóta is imádom mind a hét kötetet. :) Nem volt rám rossz hatással, pedig néhol elég félelmetes (4. könyvtől), nem lettem tőle agresszív vagy más. Szerintem az első három könyvet nyugodtan elolvashatja. :)
15/l
Olvassa az Egri csillagokat, a Kincskereső kisködmönt vagy esetleg a Bogáncsot, Vukot...stb.
Adj neki értelmes szépirodalmat!
Sajnos ezektől a hülye könyvektől lesznek olyan "csirák" a fiatalok!
Bocs, senkit nem akarok megbántani, de próbálj meg embert nevelni a gyerekedből, ne hagyd, hogy amortizálják őt a kortársai!
Olvas szépirodalmat is. Eddig főleg azt adtam neki. Most éppen a Tüskevárt olvassa. Fekete Istvántól szinte mindent olvasott már és Bálint Ágnes könyveit is nagyon szereti, vagy Csukás István könyveit. Nemrég olvasta a Vakáció a halott utcában című könyvét.Persze szórakoztató irodalmat is olvas pl. Pöttyös könyvek stb. Közel 200 könyvet olvasott eddig :) Minden este két órát olvas.
Harry Pottert szerintem azért akarja elolvasni, mert filmben már sokan látták az osztályban, de ő mindent jobban szeret először könyvben olvasni, mert szerinte az jobb, mint a film. Igazából a könyvért én sem rajongok, nagyon megoszlanak a vélemények róla.
Az első 3 rész mehet szerintem, a negyediktől már elég sötétre veszi Rowling az eseményeket.
De ha olvasni ennyire szeret, hát olvassa ki mindet, pláne ha már látta a filmeket. Akkor mindegy.
Egyébként én olvastam és láttam is mind, a könyv sokkal sokkal jobb, igaza van a lányodnak (gratulálok hozzá, hogy ennyire szeret olvasni).
14 hónapos kislány betűfüggő anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!