Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Születés után is rosszul esik...

Születés után is rosszul esik miért?

Figyelt kérdés

császárral szültem,és mikor a megfigylőbe voltam éppen mérték a vényomásom,és a párom akkor jött be a picivel,és addig kivitte anyósnak megmutatni a kicsit.

rosszul esett meg az is hogy,apu vitt be minket a kórházba és mondtam neki hogy menjen haza mert nem tudni mikor születik meg a kicsi!

anya is hivott kérdezte hogy be menjen mondtam neki hogy majd reggel jöjjön be mert pihenni akarok ( éjszaka született)

meg is érették de anyósom megtudta hogy császároznak egyből bejött.

kicsit rosszul esik hogy az én családomnak mondtam hogy ne mert pihenni szeretnék erre a párom anyja meg bejött :(

ugy érzetem hogy nincs rám tekintettel a párom.

azóta már 6hét is eltelt de akárhányszor meglátom azt a képet ideges leszek.

volt már más is hasonló helyzetbe?

2012. nov. 3. 10:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Es mivel zavart az anyós pontosan? Hogy kint a megfigyelő elott megnézte a gyereket? Vagy hogy a műtő elott várakozott? El tudom képzelni milyen szörnyű lehetett....
2012. nov. 3. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:

értem, hogy mire akarsz kilyukadni. azthiszem ez örök dilemma a szülők részéről és akár veszekedés forrása is lehet. nehogy az egyik nagyszülő többet lássa, szeretgesse a babát, mint a másik.

mondjuk én alapból gyűlölöm az anyósomat, így értelemszerű, hogy nem szívesen látom és kellemetlenül érzem magam, ha kettesben kell vele lennem több, mint fél órát. mi állandóan veszekszünk párommal emiatt, de azt ő is belátja, hogy nem erőltetheti rám az anyját. az pedig számomra tiszta sor, hogy nem tilthatom ki a házamból(bármennyire is szeretném).

szóval lényeg, hogy mindenképp beszélj a pároddal erről, hogyha zavar anyóspajtás, de a lényeg, hogy közösen találjatok valamilyen kompromisszumot a jövőre nézve.

2012. nov. 3. 11:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem csesztetés csak elmesélem az én sztorimat mennyire lennél kiakadva?

az utolsó 3 hónapot kórházban kellett töltenem terhesen. ez idő alatt anyukám 1szer anyósom egyszer jöttek be meglátogatni. Ja mindkét család nagyon jól szituált úgyhogy nem a benzinpénz okozott gondot.

2 ágyas szobában voltam és mikor a szobatársamhoz jött be az anyukája anyósa én elfordultam és zokogtam. Hozták neki a jobbnál jobb kajákat gyümit mindent én meg ettem a kórházi szart amitől folyamatos hasmenésem volt.

Mikor a kisfiam megszületett mint a tatárok mindenki beözönlött, telerakták a hűtőmet kajával hiába ugattam hogy nem bírok 4 nap alatt 20 liter levest meg 2 kondér másodikat megenni. JÓBAN együtt. Ja mikor hazaértem a kicsivel egyszer beugrottak megnézni ennyi pedig olyan szarul voltam hogy majdnem visszakerültem a kórházba csak addig könyörögtem a dokinak hogy hazaengedjem mert a férjem nem bírt egyedül egy újszülöttel meg a 3 éves kislányunkkal.

2012. nov. 3. 11:53
 14/14 anonim ***** válasza:

#10-es voltam. A párod tudta, hogy szóltál a szüleidnek?

Mert ha nem én akkor is megértelek, de azért nem kell haragudni az anyósodra.

2012. nov. 3. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!