Szerintetek nomális, hogy többen is majd' 3000ft-ot kínálnak egy 5db. -os h&m body-szettért? Vagy csak én gondolom rosszul?
Jó, hogy h&m, de nem azok a mintás, figurás bodyk, hanem egyszínűek és használtak. Még van egy hét az aukció végéig...
Én is ott veszem a gyerekeimnek a ruhát, ha ujonnan veszem, tudom, hogy jó minőség, de azt is tudom, hogy ezeket az egyszínűeket nem 2000 forintos darabáron adták...
3000 Ft/5 db az nem 2000, hanem 600 Ft-os darabár.
Egyébként 3000-ért a Tescoban újat, mintásat lehet venni 5 db-osat.
Azok is jó minőségűek.
Én arra mondtam, hogy a h&m-ben nem 2000 forintos darabáron adták ezeket.
Amúgy a mintás-figurás bodyjaik nagyon jók és egyediek, azokat adják 1790.-ért általában. A simákat nem ennyiért.
A tescoban tényleg simán ennyiért aranyosabbakat kapok, én is szoktam ott venni csomagban.
kedves kérdezö
nem te gondolod rosszul ,az elado akar nyerészkedni egyszinü hm badyik reális áron 1500ft kéne kerüljön használtan.
Vagy nem is az eladó akar nyerészkedni, persze nyilván örül, hanem az a már bocsánat, de nem normális, aki ennyire feltornázta az árat!
Na mindegy, tényleg, csak megrökönyödtem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!