Van egy felnőtt kan rotim, lehetne mellette tartani egy kölyökként odakerült kan szettert?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell,hogy semmilyen másik nagyobb méretű kant nem tűr meg a közelében,egyből szét akarja szedni ,ha közel jön egy másik.Kistestűekkel nem törődik. Kölyköket sem bántja.Ha felnő a szetter nem fognak állandóan verekedni,vagy mert kiskorától ismeri ,összeszoknak?2012. júl. 23. 16:41
1/20 anonim válasza:
Meg kellett volna kicsit nevelni azt a kutyát, nem gondolod?
Most nem ellened beszélek kérdező, hanem tök általánosságban: nekem lesülne a pofámról a bőr, ha a kutyám egy másik kutya láttán nekiállna őrjöngeni. De sajnos rengeteg ilyet látok. A legújabb egy idegzsába tacskó. Megálltam a kutyámmal, h szépen elhaladjanak, a kis méregzsák meg nekiállt arcoskodni. Ugatott, kaparta a földet, próbálta minél jobban provokálni az enyémet. Az enyémnek csak a szőr kezdett el állni a hátán, de azonnanl leállítottam, mivel nem az ő dolga ezt a helyzetet elrendezni. És ha én főnökként úgy döntök h nem érdekel, akkor nem érdekel.
2/20 A kérdező kommentje:
Nem lehetett letiltani róla már próbálkoztam sokat.Annyit sikerült elérni,hogy nem örjöng ,jön szépen lábmellett csak befeszül ,lesi a másikat és ,ha közel jönne a másik kan akkor óriási vérremenő balhé kerekedne.Volt már rá nem egy példa sajnos elengedett kóbor kutyákkal.
2012. júl. 23. 17:07
3/20 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond ,ha a kölyök vele nő fel megtanulja hol a helye ,az öregebb kutyát elismeri felette állónak,a szetter amúgy sem egy vadulós fajta,szóval lehet együtt tartani más kutyákkal.Esetleg ivartalanítani lehet egyiket vagy mindkettőt.
4/20 anonim válasza:
Kutyasuli nem ártana, mert a roti nem játék (tudom, neke mis volt, most roit keverék van). És fontold meg az iavartalanítást is. Meg kéne tanítani, h nem kell befeszülni se, mert ne maz ő dolga a másikat "elzavarni". Az a falkavezér dolga, és a jelek szerint nem te vagy az.
5/20 anonim válasza:
Amíg hajlamos verekedni, addig nem. Előbb neveld meg, utána akarj másik kutyát, pláne kant. Az, hogy neked eddig nem sikerült, nem azt jelenti ám, hogy nem lehet ;)
6/20 A kérdező kommentje:
Nem enyém lenne a másik kutya ,de egy telken lennének.Azon kívül hogy verekedős,más baj nincs ,engedelmes hízelgős kutya.
2012. júl. 24. 12:27
7/20 anonim válasza:
Az pont elég baj, ebben az esetben meg pláne.
8/20 A kérdező kommentje:
Akkor most mi legyen?Rokon aki egy telken lakik akar egy saját kutyát,csak ugye ő is tart tőle hogy összekapnak.Kössem ki az enyémet vagy kerítsek el egy kis részt neki?
2012. júl. 24. 19:06
10/20 anonim válasza:
Az, rakd a rotit kennelbe vagy kösd ki, hadd bolonduljon meg végleg....
NEVELD MEG! Irány a kutyasuli, amint lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!