Érdemes felnőtt kutyát venni, vagy jobb, ha kölyökként kerül hozzám?
Találtam egy eladó 1éves kutyust és beleszerettem. Szerintetek érdemes megvenni? Mi a véleményetek róla?
menhelyről kihozott 2,5 éves kutyám van, szerintem semmi gond nincs vele
bár nincs tapasztalatom, nem tudom milyen egy kölyökkutya, mert korábban nem volt még kutyám
azt hiszem alapból jó a kutya természete, szerencsém volt vele, de foglalkozni kell vele, tanítani, sétáltatni
Lehet, hogy jobban meg lehet tanítani a kutyát, ha kölyökként kerül hozzád, de szerintem hűség tekintetében nincs különbség. Maximum egy kicsit több idő kell, hogy kialakuljon a teljes ragaszkodás. De ez csak az én sejtésem.
Egyébként én egy éves kutyust vettem magamhoz, és azért nem kölyköt, mert napi 10,5 órát vagyok távol otthonról (8,5 óra munka + utazás), és nem tudtam volna a kölyköt így ellátni. Egy éve van nálam a kutya, és teljesen jól vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!