Nem tul gazdag nagycsaladosok, nem esik rosszul, hogy gyerekeiteket nem tudjatok sok mindennel tamogatni, ha mar felnottek lesznek?
Ha úgy érzitek, hogy egyetemre még el tudjátok őket küldeni, akkor nem lesz utána szükségük rátok, mert komoly kenyeret adtok a kezükbe. Legalábbis remélhetőleg.
Ha nem, hát akkor négy gyerek tényleg sok egy kicsit...
De azért sok szerencsét!
Tulajdonképpen egyke vagyok, bátyám 14 évvel idősebb. Mégsem kaptam lakást, sőt anyám nem hajlandó eladni a lakást, aminek fél tulajdonosa vagyok.
Nem feltétlen kell összekötni a csóriságot a sok gyerekkel.
Az élet hozhat meglepetéseket, ti is kaptatok lakást, tudod nagyon kevesen kezdik így az életüket. Legalábbis az én ismerőseim közül vagy albérletbe szülnek vagy hiteles lakásba. Senki nem kapott lakást.
Nem hinném, hogy gyerekenként adni kellene nekik egy lakást. Te miért gondolod, hogy igen?
Szia!
Mi is így vagyunk, hogy csak két gyermeket vállalunk, mert gondolunk a jövőjükre. Egyébként ti nagyon szerencsések vagytok, hogy kaptatok egy lakást, sokan semmit sem kapnak. Se az én szüleim, sem az anyósom nem tud támogatni. Annyit megengedett, hogy nála lakjunk, de szűkösen. Így most azt tervezzük, hogy majd egyszer veszünk hitelre egy saját házat.
Amúgy a diploma sem segít ilyen esetekben, mert nem keresek többet, mint aki csak 8 általánost végzett. Az anyósom 3 gyereket vállalt, mondván, majd ha nagyok lesznek a gyerekek, majd csak lesz valahogy. Hát nem lett sehogy, mert mindhárom gyereke otthon lakik, mert önerőből nem tudnak lakást venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!