Megnéznétek a babát ha ez a szörnyűség megtörténne?
Egyik barátnőmnek sajnos úgy néz ki, hogy meg kell szülnie a babáját idő előtt, mert nagyon beteg a pici. Ez a 3. gyerkőc, nagyon nehéz most neki. Erről beszélgettünk valamelyik nap, hogy hogyan is fog ez történni, próbál felkészülni lelkileg és én annyira szeretnék neki segíteni, valamit mondani, amitől könnyebb, persze ez tudom, lehetetlen.
Nem tudja eldönteni, hogy megnézze-e a babát. Ti megtennétek? 28 hetes lesz a pici és nem tudom hogyan működik ez, de akkor még életben lesz ugye?
Istenem, ez annyira szörnyű, annyit tudok csak tenni, hogy vele sírok...
annyira szörnyű dolgok ezek! itt ülök a gép előtt, és bőgök...
hogy lehet az ilyet túlélni ép ésszel?
Sajnos a babának nem fejlőtdek ki a veséi, tehát ha megszületne nem lenne képes kiválasztani a méreganyagot a szervezetéből és toxémiában halna meg.
Ez sajnos egy nagyon "általános" oka a korai szülésindításnak.
Csak az a szörnyű, hogy ennyi idősen már életképes a baba, vagyis lehetséges, hogy élve születik. Vagyis néhány percig lehet, hogy élne. Csak azt nem tudjuk, hogy akkor mi van....
Én vagyok aki az ikreket elvesztette.
Csak még egy gondolat akkor azt mondták, hogy a 24. hét / ebbe a számba már nem vagyok biztos/ után nevet kell adni, és temetést kell már intézni, de ezt a korház is intézheti.
Nagyon sajnálok mindenkit akinek ezt valaha át kell élnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!