Megnéznétek ezt a baba bútort? Megérne ennyit szerintetek?
2010. ápr. 10. 23:31
1/7 anonim válasza:
HA tetszik, szerintem megéri. Egyben letudjátok, illik is egymáshoz, külön sem lenne (sokkal) olcsóbb.
2/7 anonim válasza:
Szerintem eléggé felesleges, csak akkor veném meg, ha sok pénzem lenne. Mi a régi bútorunkat raktuk a gyerek szobába, és magunknak vettünk újat. (a mi régink is szép még), és már tele van matricával, képpel, firkával. Én azt gondolom, hogy ez tökéletes neki, majd ha tud rá vigyázni, és értékeli is, akkor kap újat, és választhat magának. Ezt nem féltem, nem baj, ha van rajta egy-két állatos matrica. És ráadásul a pelenkázó meg a kiságy rásze legkésőbb két év múlva mehet a padlásra, és akkor meg nem tudsz mellé venni ugyanolyan bútort, így meg már eléggé szedett-vedett lesz. Tudom, mindenki a legjobbat akarja, nekem ez tűnt logikusnak.. Majd, ha sulis lesz, kap egy olyan szekrénysort, amihez van íróasztal, szék, szekrény, fotel, vagy amit szeretne.
3/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen megéri. Olyan drágák manapság a bababútorok, hogy ez jó ár is érte. Nekünk szinte ugyanennyi (+ 2 POLC) volt 200 ezer, pedig nem a drága fajtákból választottunk. AZt nem tudom, hogy a kiságy átalakítható-e ifjúsági ággyá, de az lenne a praktikus.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek,Igen,átalakítható a kiságy.Én is ahogy nézegetem a bútorokat,hát van hogy alig hiszek a szememnek,olyan áruk van...nem azt mondom hogy ez is olcsó,de szerintem nem is olyan drága így a 3 rész,pláne akkora szekrénnyel.Meg ez nem annyira "kisbabás",szóval elég sokáig is tudná használni,mármint a szekrényt.Anyáéktól kapnánk,ő szeretné ezt venni(mármint bútort a gyereknek),úgyhogy majd megmutatom neki.Köszönöm mégegyszer nektek.
2010. ápr. 11. 12:31
5/7 anonim válasza:
Szerintem ennyiért tényleg nem sok, megéri az árát, ha tetszik akkor vegyétek meg. Nekünk is hasonló van és nagyon szeretem, praktikus a nagy szekrény is egy csomó ruha elfér benne.
6/7 anonim válasza:
Akkor meg főleg megéri:) Egébként a pelenkázót is tudjátok nagyon sokáig használni, ha már szobatiszta a pici, csak a feltétet kell levenni róla és máris egy kisszekrény. Ha vigyáztok rá, a nagy is még iskolás korában is jó lesz, az ágy meg átalakítható, szóval így teljesen megéri!!
Sok boldogságot! (első voltam)
7/7 anonim válasza:
Én nagyon sokallom az árát. Vagy csak én nem néztem körbe mostanában? 1,5 éve asztalossal csináltattunk kiságyat, pelenkázót, nagy kétajtós polcos szekrényt, 2 játékos polcot és egy kisebb szekrényt akasztós ruháknak. Nagyon szép és praktikus. Cakkpakk 60.000 Ft-ot kért. Én ehhez viszonyítottam ennek az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!