Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyukák! Közvéleménykut...

Kedves Anyukák! Közvéleménykutatást szeretnék tartani, és ötleteket gyűjteni, hátha nektek van?

Figyelt kérdés
Sapikat kezdtem el horgolni egy ideje, állatos, autós mindenfélét. Ti milyen sapiban látnátok szívesen a kicsinyeteket, milyen mesefigurákkal díszíthetném?Köszönöm a segítséget, előre is!!
2012. nov. 1. 18:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Tűzoltóautóval, a két éves fiam rajong értük.
2012. nov. 1. 22:16
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Miért lettem lepontozva?
2012. nov. 1. 23:19
 13/19 A kérdező kommentje:
Jó reggelt!Köszönöm, olyan jó dolgokat írtatok, és nem tudom, miért vannak egyesek lepontozva, nekem mindenki válasza hasznos, és a háromszemű szörnyecske nagyon vicces lehet, a képek is olyan aranyosak...A hópelyhes sapi is remek ötlet, neki is látok ma..mindenkit felpontoztam , és ha még születnek ötletek, írjatok.Esetleg baglyos, sárkányos, pingvinesnek lenne sikere?-az én kisfiamnak is a tűzoltóautó a kedvence, úgyhogy olyant biztos csinálok majd, meg helikoptereset..
2012. nov. 2. 07:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehetne tűzoltó vagy rendőr sisakot is :) Esetleg pilóta sapi...
2012. nov. 2. 14:01
 15/19 A kérdező kommentje:
a tűzoltóra már én is gondoltam..
2012. nov. 2. 16:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam 2 éves. Én nagyon örülnék egy sima sapinak, szép mintával kötve, vastag fonalból. Mondjuk fehér színben, vagy drappban. Semmi minta, kicsit kúp formájú, nem teljesen kerek. Már régóta szeretnék ilyet, de nem lehet sehol kapni. Ha tudnék kötni,megkötném. :)
2012. nov. 4. 13:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

lényeg, hogy a fülén is rendesen rajta legyen a sapi, és ha kötött vagy horgolt, akkor télre kell bene termo bélés.

Imádná a kacsásat, teheneset, cicásat, delfineset, lovacskásat, kb ezek a kedvencei (és nem jogdíjasak)

2012. nov. 4. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
elsőnek: 9 hónapos gyerekről beszélsz? 9 hónapos korában kevés gyerek van megveszve a mesefigurákért. 3 évesen már úgy tud örülni egy thomasos pólónak, hogy tuti te se fogsz belehalni!!
2012. nov. 4. 17:31
 19/19 A kérdező kommentje:
A delfines is nagyon eredeti ötlet!köszi!
2012. nov. 7. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!