Adnátok ötleteket? Milyen ajándékot vegyek 4 éves lánynak szülinapjára?
ha saját gyermek akkor nyilván Te látod mi most a szíve vágya és azt venném esetleg családilag összedobva a pénzt.
a lányom is 4 éves Ő játék közértet kap de gyurmára is vágyik abból alapszett van neki karácsonyra kap kiegészítőt hozzá.
lehet még bábparavánt néhány bábbal -kézre húzható-
játékboltban se tudtak értelmes ötletet adni ott a zuzu pets-t nyomatták hát nem tudom ... esetleg egyszerübb társas v. ügyességi játék - teke-
ugráló labda kiscsacsi
horgászjáték - ügyességi -
Lehet valami kreativ készletet, pl. valami jópofa gyöngyfűző készlet, homokkép készitő, gipszöntő, vasalható gyöngy, ablakmatrica-készlet, stb.
4 évesnek is rengeteg minőségi és fejlesztő társasjáték kapható, neten érdemes körülnézned, vannak kifejezetten ilyesmire szakosodott webáruházak.
Vagy egy minőségi mesekönyv is jó választás, sajnos ez manapság már fel sem merül a legtöbb emberben.
Dehogynincs értékelve a könyv és ezzel szerintem sokan számolnak is de könyvet úgy vennék ha totál nem lenne ötletem az sokak szemében személytelen ajándék
és egy négyéves még nem tudja értékelni a gazdagon dekorált igényes könyveket.
sokan ezért sem vesznek igényes könyvet nincs meg rá a kereslet az ízlésük pedig gyorsan változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!