Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyukák! Közvéleménykut...

Kedves Anyukák! Közvéleménykutatást szeretnék tartani, és ötleteket gyűjteni, hátha nektek van?

Figyelt kérdés
Sapikat kezdtem el horgolni egy ideje, állatos, autós mindenfélét. Ti milyen sapiban látnátok szívesen a kicsinyeteket, milyen mesefigurákkal díszíthetném?Köszönöm a segítséget, előre is!!
2012. nov. 1. 18:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%

Én megmondom őszintén hidegrázást kapok már a különféle mesehősökkel díszített gyermekruháktól,Dunát lehet velük rekeszteni!Korábban kiírtam ezzel kapcsolatban egy kérdést és meglepett mennyien osztják a véleményemet.

Nekem kisfiam van,9 hónapos, és egyetlen olyan holmija sincs,amin ezek a roppant "híres" mesefigurák volnának.

Én inkább semleges,de ÉDES figurákat részesítem előnyben:maci,méhecske,zsiráf,kutyus,kukac,stb.Szerintem ez sokkal személyesebb és kevésbé valószínű hogy 2 egyforma ábra találkozik pl. az oviban.

2012. nov. 1. 18:33
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Én is jobban szeretem az állatos dolgokat (pl macis sapka), most mégis egy hello kitty-s sapit rendeltem :D Bár vehetjük úgy, hogy az egy cica :)
2012. nov. 1. 18:35
 3/19 A kérdező kommentje:
igen, én is ezeket jobban kedvelem,már kutyusosat, tigriseset, nyuszisat , békásat készítettem, meg autósat, markolósat, de a cica, maci, zsiráf nagyon jó ötlet, köszi, és még írjatok!!
2012. nov. 1. 18:41
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Az én 2,5 éves fiam mindene a Verdák mesefilm. Nála tuti az lenne a nyerő :) 4 éves lányom pedig a hercegnős, csillogós-villogós dolgokba van beleszédülve, úh ő biztosan olyasmit kérne.
2012. nov. 1. 18:57
 5/19 anonim ***** válasza:
78%

Nem akarok reklámozni, de van egy facebookos hölgy, aki ugyanezt csinálja, és csak ámulok annyira ügyes! Na az övéi tetszenek :) Csinált pl. olyat, mint egy eper :D a sapi piros, és a tetején ilyen zöld levél volt, iszonyat aranyos!!! :)

Na jó mutatok képet, és mivel nem mondtam meg a nevét így nem reklám :)

[link]

áááá de cuki! :)

2012. nov. 1. 19:00
 6/19 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos a képen a sapi!!
2012. nov. 1. 19:27
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Én most télre egy olyat vettem neki, amin hópehely van. Szerintem ez is nagyon szép. Tavaly volt macis, amit szintén nagyon szerettem, csak kinőttük :)
2012. nov. 1. 20:01
 8/19 anonim ***** válasza:
86%

Ha neked/Nektek nem tetszik az ötlet, azért még ne hurrogjatok le léyyszi! :)

Én tavaly vettem olyant a fiamnak, aminek volt 3 szeme, nagy piros szája és fogai. Olyan mint egy szörnyecske. Imádtam rajta, nagyon vagány volt.

2012. nov. 1. 21:36
 9/19 anonim ***** válasza:
71%
Én is írtam most egy FB ismerősömnek, hogy ő-e a kérdező. :)
2012. nov. 1. 22:11
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

Én ilyet nagyon elfogadnék a picilányomnak, mondjuk nem barna színnel:

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 1. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!