Kedves Anyukák! Közvéleménykutatást szeretnék tartani, és ötleteket gyűjteni, hátha nektek van?
Én megmondom őszintén hidegrázást kapok már a különféle mesehősökkel díszített gyermekruháktól,Dunát lehet velük rekeszteni!Korábban kiírtam ezzel kapcsolatban egy kérdést és meglepett mennyien osztják a véleményemet.
Nekem kisfiam van,9 hónapos, és egyetlen olyan holmija sincs,amin ezek a roppant "híres" mesefigurák volnának.
Én inkább semleges,de ÉDES figurákat részesítem előnyben:maci,méhecske,zsiráf,kutyus,kukac,stb.Szerintem ez sokkal személyesebb és kevésbé valószínű hogy 2 egyforma ábra találkozik pl. az oviban.
Nem akarok reklámozni, de van egy facebookos hölgy, aki ugyanezt csinálja, és csak ámulok annyira ügyes! Na az övéi tetszenek :) Csinált pl. olyat, mint egy eper :D a sapi piros, és a tetején ilyen zöld levél volt, iszonyat aranyos!!! :)
Na jó mutatok képet, és mivel nem mondtam meg a nevét így nem reklám :)
áááá de cuki! :)
Ha neked/Nektek nem tetszik az ötlet, azért még ne hurrogjatok le léyyszi! :)
Én tavaly vettem olyant a fiamnak, aminek volt 3 szeme, nagy piros szája és fogai. Olyan mint egy szörnyecske. Imádtam rajta, nagyon vagány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!