Milyen ajándékot vigyünk? Ötleteket várok.
Figyelt kérdés
Kislányomat a csoporttársa meghívta a szülinapjára (4 évesek).Gondolom nem több ezer forintos ajándékkal kell odamennünk.Kislány az ünnepelt is.2012. márc. 22. 19:00
1/4 anonim válasza:
Ami nálunk előfordult az évek alatt: pl. matricás foglalkoztató füzet (hercegnős, lovas pl), filctoll, vagy zsírkréta, hajbavaló (hajpánt, hajcsat) műanyag pónilovak, mini állatkák, filly póni, + csoki.
2/4 anonim válasza:
mi is ilyen párszáz ft-os tételeket vittünk, illetve kaptunk.
illetve én meg szoktam kérdezni a anyukát, hogy örülne-e valami sós v édes sütinek, üdítőnek esetleg? volt aki kerek-perec visszautasított, mondván, h mindennel ő készül, vagy rendelnek, de volt, aki hálásan fogadta, hogy végre vmi nem az ő vállán lesz az előkészületek közül. Általában pogifélét szoktunk vinni, meg mini muffint.
Amúgy jókat írt az első, az ilyen korú kislányoknál mindig tuti siker ami hercegnős v pónis :)De valami kreatív dolgot is vehetsz, gyöngyfűző/ékszerkészítő, pólófilcek, üvegmatricafesték-készlet.
3/4 anonim válasza:
Buborékfújó! Azt minden gyerek nagyon szereti, sokáig el lehet szórakozni vele, és abszolút nem drága. Hozzátehetsz még egy táblacsokit, ennyi szerintem bőven elég.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,én is ilyenekre gondoltam amiket írtatok. :)
2012. márc. 22. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!