Milyen anyák napi ajándékot készítsünk a mamáknak? 3 és 5 éves gyerekekkel készíteném. Várom az ötleteket.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 09:13
1/6 anonim válasza:
[link] (nézz itt körül,hátha találsz itt jó ötleteket)
2/6 anonim válasza:
Nekem 1.5 és 5évesek a gyerekeim.Képeikből,plussz anyáknapi képekből(képeslap)összevágtam kis videót,alatta zene megy "anyáknapi"
3/6 anonim válasza:
Ha van üvegfestéketek akkor fóliára -lehet lefűzhető tasak is- rajzolj kontúrral nagy szívet vagy virágot és a gyerkőcök színezzék ki. Egy félbehajtott karton elején vágd ki a kész formát úgy, hogy a fólia szélét bele tudd ragasztani. Belülre írj valamit amit ők a saját "jelükkel" aláírhatnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló!
vagyis lényegében 2 karton között legyen a fólia?
A karton, mint képkeret?
2011. ápr. 26. 09:35
5/6 anonim válasza:
egyszer a húgom a bölcsiből hozott haza egy könyvjelzőt, ami rakéta forma volt és a tetején a kör alakú ablakban az ő fényképe volt. Emlékszem, hogy Anyukám mennyire örült neki. És ezt a verset mondta hozzá:
"Édesanyám nagyon-nagyon szeretlek, anyák napján mit is mondjak te neked? Megcsókolom értem fáradt kezedet, neked adom hálás kicsi szívemet" Még most is bőgök, de persze lehet hogy ez már attól van, hogy csütörtötkön és pénteken lesz a lányaimnak a bölcsiben az anyáknapi ünnepség és már előre sírok az gyönyörűségtől :))
6/6 anonim válasza:
3.vagyok. Nem mint képkeret hanem kinyitható üdvözlőkártya. Az elején van a kép de belülről ragasztod bele. Mivel a fóliát szépen lehet vágni nem lesz csúnya a széle ha látszik. Azért "különleges" mert nem csak simán fel van ragasztva az elejére. Ha kinyitod tudsz bele írni is. Remélem tudtam segíteni. Jó munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!