Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok is mindig a legrosszab...

Nálatok is mindig a legrosszabbkor állít be a védőnő?

Figyelt kérdés
Nővérem 8 hónapos terhes, a védőnő meg szó nélkül szokott beállítani. Szegénynek éppen mosom a haját ( ő már magának nem tudja), mikor jön a nő. És akkor ott futólépésben kell gyors hajat mosni, szárítani, lenn a nőci meg türelmetlenkedik. De, ha akár vasárnap este ideszólna, akkor mondjuk nem lenne ilyen.
2012. okt. 29. 11:44
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Kedves Védőnő!

Nem mindenhol egyforma a "felszerelésetek".

Nálunk a harmadik védőnő van és mindig ugyanaz a mobilszáma. Gondolom nem a magántelefonjukat hagyatékolják egymásra. Egyébként hozzám mindig egyeztett időpontban jöttek, de ezt már írtam.

Azt viszont megmondhatnád, hogy a kevés fizetés miatt nem nézte meg tesztcsíkkal a vizeletemet egyszer sem a védőnő terhesség alatt? Ja, egyébként súlyos cukorbeteg vagyok.

2012. okt. 30. 12:12
 42/54 anonim ***** válasza:
54%
még azzal kiegészíteném amit írtam, h lehet h van mobilja egy védőnőnek, mármint "szolgálati", de akkor tuti h azt nem ő fizeti. De legtöbb helyen nem tudnak ilyet biztosítani, azért van inkább a vezetékes telefon! És tényleg, higgye el mki, a védőnő nem mehet "csak úgy ki" amikor neki kedve van, meg "kötelezően" váratlan családlátogatásra. Ha vki koszos, rendetlen, alkoholista ...stb., nem tudja gyerekét nevelni, az akkor is kiderül, ha időpontra megy a védőnő, az esetek nagy részében ilyenkor sem fog úgy kitakarítani, ha földről is lehetne enni. Ugye , értitek?
2012. okt. 30. 12:20
 43/54 anonim ***** válasza:
54%
hát nálunk jött a babához, amikor akart, semmiféle bejelentkezés. A csengőre meg azt mondta, hogy a babák jól alszanak, úgysem kelnek fel, ha csenget.
2012. okt. 30. 12:32
 44/54 anonim ***** válasza:
A "védőnő" meg van sokféle, mint ahogy mindenféle szakmában van jó és rossz ember is. Nem hiszem, hogy mielőtt elindul, nem tudná a munkahelyi vezetékes telefonon felhívni azt a pár embert, akihez aznap odamegy.
2012. okt. 30. 12:34
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

Igen , ezért is írtam, ha legtöbb védőnő, mert mindig vannak olyanok, ahol átírják a szabályokat, mert miért ne?

Ilyenek a szakmai oldalon túli átmenések (pl. elkezdi a gyerekorvost szapulni, h már megint milyen b.irkaságot mondott, vagy szívhangot keres 30 éves készülékkel 20 percig, a víz meg folyik a kismamáról.) Meg az, h csak úgy megjelenik egy családnál. Ideidézném a miénk kérdését, mikor felhív: "és mikor mehetnék? mikor alszik a baba körübelül?" És ez a normális, ha igazodik a baba és a család napirendjéhez. Persze van 30 kismamája pl, de nem azonos napokon kell látogatnia őket! Nem úgy van h hétfő meg szerda a kimenője, akkor megy. Neki ugyanúgy hétfőtől-péntekig van a munkarendje.

2012. okt. 30. 12:42
 46/54 anonim ***** válasza:
64%
A kedves védőnő válaszából látni miért is utálják a kismamák a védőnőket. Talán neki is más hivatást kellett volna választani ha ilyen ideggyenge.
2012. okt. 30. 15:03
 47/54 anonim ***** válasza:
52%

Miutánn itt végig mindenki csak szapulta a munkájukat, nem csoda hogy így válaszolt.

Én elhiszem hogy vannak kibírhatatlan védőnők is, de azt is látom hogy divat lett őket útálni. Szerencsétlenek csak a munkájukat végzik, ami lássuk be nem mindig szép és álomszerű. Megpróbálnak tanácsot adni, amire az idegbajos hormonzavaros kismama úgy reagál mintha támadás érte volna.

(na ez a válaszom még a 18%-nál is kevesebbet ér:):)))))

2012. okt. 30. 21:57
 48/54 A kérdező kommentje:
Én nem utálom a védőnőket, semmi bajom sincs velük. Főleg mivel csak ezt az egyet ismerem, és nem vagyok az a fajta ember, aki egy alapján leszűri a többit is. Nekem ezzel az eggyel van bajom. És azért tettem fel a kérdést, hogy vajon másnál is így megy e, hogy csak úgy egyszer csak ott van, mi meg nézünk ,hogy igen? Ezek szerint nem az összes ilyen, ennek örülök. Csak nem értem miért nem lehet egy telefont megereszteni, hogy jön. És mint korábban írtam, a látogatásának konkrétan semmi értelme nem volt. Na mind1, én ebből nem akartam vitát.
2012. okt. 30. 22:20
 49/54 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, hogy miért kellett így neki esni a védőnőnek. Végre leírja valaki, aki védőnő, hogy kötelező kimenni váratlanul, de Ti ezt is sokkal jobban tudjátok. Ezen az oldalon szeretitek a védőnőket utálni.

Szerintem is logikus, hogy ne megbeszélt időben menjen 1x, függetlenül attól, hogy én sem örülnék neki és már írtam, hogy mindig szól előre.

Ezt is jól lepontozhatjátok:-).

2012. okt. 31. 10:31
 50/54 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon bárki bármit leírhat. Cégvezető vagyok, tanár vagyok, pszichológus vagyok, 4 gyerekem van,elhiszed? Utána tudsz járni? Nem. Nem kell naivnak lenni,hogyha mit leír vki az az igazság is egyben.

Illetve én szeretem a mi védőnőnket, meg vagyok vele elégedve, semmi olyat nem írtam róla, h rossz , pfúj, ...stb.

2012. okt. 31. 10:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!