Nálatok is mindig a legrosszabbkor állít be a védőnő?
Kedves Védőnő!
Nem mindenhol egyforma a "felszerelésetek".
Nálunk a harmadik védőnő van és mindig ugyanaz a mobilszáma. Gondolom nem a magántelefonjukat hagyatékolják egymásra. Egyébként hozzám mindig egyeztett időpontban jöttek, de ezt már írtam.
Azt viszont megmondhatnád, hogy a kevés fizetés miatt nem nézte meg tesztcsíkkal a vizeletemet egyszer sem a védőnő terhesség alatt? Ja, egyébként súlyos cukorbeteg vagyok.
Igen , ezért is írtam, ha legtöbb védőnő, mert mindig vannak olyanok, ahol átírják a szabályokat, mert miért ne?
Ilyenek a szakmai oldalon túli átmenések (pl. elkezdi a gyerekorvost szapulni, h már megint milyen b.irkaságot mondott, vagy szívhangot keres 30 éves készülékkel 20 percig, a víz meg folyik a kismamáról.) Meg az, h csak úgy megjelenik egy családnál. Ideidézném a miénk kérdését, mikor felhív: "és mikor mehetnék? mikor alszik a baba körübelül?" És ez a normális, ha igazodik a baba és a család napirendjéhez. Persze van 30 kismamája pl, de nem azonos napokon kell látogatnia őket! Nem úgy van h hétfő meg szerda a kimenője, akkor megy. Neki ugyanúgy hétfőtől-péntekig van a munkarendje.
Miutánn itt végig mindenki csak szapulta a munkájukat, nem csoda hogy így válaszolt.
Én elhiszem hogy vannak kibírhatatlan védőnők is, de azt is látom hogy divat lett őket útálni. Szerencsétlenek csak a munkájukat végzik, ami lássuk be nem mindig szép és álomszerű. Megpróbálnak tanácsot adni, amire az idegbajos hormonzavaros kismama úgy reagál mintha támadás érte volna.
(na ez a válaszom még a 18%-nál is kevesebbet ér:):)))))
Nem tudom, hogy miért kellett így neki esni a védőnőnek. Végre leírja valaki, aki védőnő, hogy kötelező kimenni váratlanul, de Ti ezt is sokkal jobban tudjátok. Ezen az oldalon szeretitek a védőnőket utálni.
Szerintem is logikus, hogy ne megbeszélt időben menjen 1x, függetlenül attól, hogy én sem örülnék neki és már írtam, hogy mindig szól előre.
Ezt is jól lepontozhatjátok:-).
Ezen az oldalon bárki bármit leírhat. Cégvezető vagyok, tanár vagyok, pszichológus vagyok, 4 gyerekem van,elhiszed? Utána tudsz járni? Nem. Nem kell naivnak lenni,hogyha mit leír vki az az igazság is egyben.
Illetve én szeretem a mi védőnőnket, meg vagyok vele elégedve, semmi olyat nem írtam róla, h rossz , pfúj, ...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!