Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok is mindig a legrosszab...

Nálatok is mindig a legrosszabbkor állít be a védőnő?

Figyelt kérdés
Nővérem 8 hónapos terhes, a védőnő meg szó nélkül szokott beállítani. Szegénynek éppen mosom a haját ( ő már magának nem tudja), mikor jön a nő. És akkor ott futólépésben kell gyors hajat mosni, szárítani, lenn a nőci meg türelmetlenkedik. De, ha akár vasárnap este ideszólna, akkor mondjuk nem lenne ilyen.
2012. okt. 29. 11:44
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is iylen rendes védőnő, tisztességesen végzi a munkáját, , de azért csiiripelnek a madarak, h vidéken megy ez még. DE nem mindenhol, sőt, inkább ezek az antitálentumok védőnői berkekben is, és nem kell általánosítani az írásomat. Ha ez a kérdés átmegy itt csesz.egetésbe és rámszálltok, jobb ha most be is fejezem. Ezért nem termelek pluszpontokat a kérdés kiírójának.
2012. okt. 29. 13:03
 22/54 anonim ***** válasza:
Nem csesztetés,csak muszáj volt "megvédenem" vidéket! :D
2012. okt. 29. 13:09
 23/54 anonim ***** válasza:

Nálunk ideszól, igaz, hogy előtte kb. 3 órával, hogy itthon vagyunk-e, mert jönne. Volt olyan is, hogy mikor mentünk méretni a kislányunkat, akkor kérdezte, hogy jövő héten mikor jönne, jó-e.

A nővéred szerintem nyugodtan mondja meg a védőnőnek, hogy jobb lenne, ha szólna, mielőtt jön.

2012. okt. 29. 13:11
 24/54 anonim ***** válasza:
23%

Kivéve,ha az apuka nem reggel 7-kor megy el,nem délután 4-re van otthon és nem "ráérősen" onnantól együtt van a család! Miért nehéz elképzelni,hogy más nem az a "tipikus" családi példán van? - majd lesz olyan is,de nem most! Szóval igen,egész nap kb 1 órát tudok vele beszélni! Ti nem használnátok ki minden lehetőséget?- szomorú,ha rajtam kívül senki nem kíváncsi a Párjára,csak együtt alszik vele/vagy még azt sem! Én kíváncsi vagyok Rá,és ha ehhez az kell,hogy a mellékhelységben beszéljünk,hát ott beszélünk!

Vidéki-nem vidéki,mit számít? Ha tudja a védőnő,hogy én majdnem egész nap itthon vagyok,akkor miért ne állíthatna be szó nélkül?

Most már nem fogom megpróbálni az én szemszögemet megértetni Veletek,csak így végezetül annyit írnék,hogy a bolhából csináltok elefántot! Örülhettek,hogy Nektek csak ennyi gondotok van,hogy a védőnőket kibeszélitek! Sajnálom,hogy én meg vagyok elégedve a védőnőmmel,és nincsenek igényeim,Ti meg nem tudjátok milyen is az! (Tisztelet a kivételnek!!)

Én tudom könnyedén venni a dolgokat,Ti nem. Ennyi.

Legyen Mindenkinek további szép napja!!

2012. okt. 29. 13:12
 25/54 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk bizony a rokonság sem jár bejelentés nélkül ki-be. Ha valaki jön, alap, hogy előtte ideszól, hogy jöhet-e. Akár rokon, akár ismerős, akár hivatalos elintéznivalója van. A postás meg a ládába dobja, ha hozott valamit. Én nem nyitnék ajtót. Majd megbeszélünk egy olyan időpontot , ami mindenkinek megfelelő. Ez nem átjáróház, hanem a családunk otthona.
2012. okt. 29. 13:37
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen megoldottam. Ha nem szólt, hogy jön, nem engedtem be. Kétszer kellett elmennie, utána tudott telefonálni. Amúgy miért nem tud hajatmosni a nővéred?
2012. okt. 29. 14:14
 27/54 anonim ***** válasza:
Nálunk nem szólt még soha, de NEM IS JÖTT SOHA HOZZÁNK a 4 év alatt.
2012. okt. 29. 14:35
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindig előre szól a védőnő, hogy jönne, mivel neki is fontos, hogy a tanácsadóban is ellássa a feladatát, de megoldja a látogatásokat is. Két védőnő van nálunk, egy 3000 lelkes településen.

Mikor a védőnőnk szült, a helyettes védőnő bejelentkezés nélkül látogatott. Hozzánk pont aznap, mikor meghalt az apukám. 4 hónapos volt a fiam. A férjem az udvaron tologatta a babkocsiban, szeretett úgy aludni a gyerek, mikor beállított a védőnő. Elmondta, amit akar, aztán megkérdezte, miért van kisírva a szemem? Mondtam neki miért, mire közölte, hogy azért nem kell a gyereket kidobnom az apjához!!!, ha nem vagyok képes ellátni, akkor szól a családsegítőnek.

Én köpni-nyelni nem tudtam, de a férjem néhány igen epés szó kíséretében megkérte, hogy hagyja el a portánkat!

2012. okt. 29. 15:51
 29/54 A kérdező kommentje:
18-as! Ha voltál terhes akkor elméletileg azt is tudnod kéne, hogy minden terhesség más és mindenki máshogy viseli. Ez nem kényelmesség kérdése, így javaslom tartózkodj az efféle megjegyzésektől, mert lehet, hogy nővérem nagyon "kényelmes", de te viszont iszonyat nagyképű vagy. Arról nem is beszélve, hogy nem értem miért fáj neked, ha segítek nővéremnek. Sz@r neked, hogy nem volt segítséget, de neki van és nem fogja visszautasítani, mert vmi random nő ezt túl kényelmesnek találja.
2012. okt. 29. 16:29
 30/54 anonim ***** válasza:
2%

Hát lehet hogy most én is kapok, de bizony engem sem zavar ha nem jelentkezik be hozzám előre a védőnő. És mivel nekem is van egy egész cseppecske rálátásom: NEM KELL BEJELENTKEZNIE. Pont ez a lényege a dolognak.

Ja, és az ok. hogy mindenki másképp viseli a terhességet, de hogy valaki ne tudja megmosni a haját, az azért sok. És ha bekerül mondjuk a végén 1 hónapra a kórházba akkor mi lesz?? Majd szerinted fogják mosogatni a haját a nővérek?

2012. okt. 29. 19:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!