Nálatok is mindig a legrosszabbkor állít be a védőnő?
Nálunk ideszól, igaz, hogy előtte kb. 3 órával, hogy itthon vagyunk-e, mert jönne. Volt olyan is, hogy mikor mentünk méretni a kislányunkat, akkor kérdezte, hogy jövő héten mikor jönne, jó-e.
A nővéred szerintem nyugodtan mondja meg a védőnőnek, hogy jobb lenne, ha szólna, mielőtt jön.
Kivéve,ha az apuka nem reggel 7-kor megy el,nem délután 4-re van otthon és nem "ráérősen" onnantól együtt van a család! Miért nehéz elképzelni,hogy más nem az a "tipikus" családi példán van? - majd lesz olyan is,de nem most! Szóval igen,egész nap kb 1 órát tudok vele beszélni! Ti nem használnátok ki minden lehetőséget?- szomorú,ha rajtam kívül senki nem kíváncsi a Párjára,csak együtt alszik vele/vagy még azt sem! Én kíváncsi vagyok Rá,és ha ehhez az kell,hogy a mellékhelységben beszéljünk,hát ott beszélünk!
Vidéki-nem vidéki,mit számít? Ha tudja a védőnő,hogy én majdnem egész nap itthon vagyok,akkor miért ne állíthatna be szó nélkül?
Most már nem fogom megpróbálni az én szemszögemet megértetni Veletek,csak így végezetül annyit írnék,hogy a bolhából csináltok elefántot! Örülhettek,hogy Nektek csak ennyi gondotok van,hogy a védőnőket kibeszélitek! Sajnálom,hogy én meg vagyok elégedve a védőnőmmel,és nincsenek igényeim,Ti meg nem tudjátok milyen is az! (Tisztelet a kivételnek!!)
Én tudom könnyedén venni a dolgokat,Ti nem. Ennyi.
Legyen Mindenkinek további szép napja!!
Nálunk mindig előre szól a védőnő, hogy jönne, mivel neki is fontos, hogy a tanácsadóban is ellássa a feladatát, de megoldja a látogatásokat is. Két védőnő van nálunk, egy 3000 lelkes településen.
Mikor a védőnőnk szült, a helyettes védőnő bejelentkezés nélkül látogatott. Hozzánk pont aznap, mikor meghalt az apukám. 4 hónapos volt a fiam. A férjem az udvaron tologatta a babkocsiban, szeretett úgy aludni a gyerek, mikor beállított a védőnő. Elmondta, amit akar, aztán megkérdezte, miért van kisírva a szemem? Mondtam neki miért, mire közölte, hogy azért nem kell a gyereket kidobnom az apjához!!!, ha nem vagyok képes ellátni, akkor szól a családsegítőnek.
Én köpni-nyelni nem tudtam, de a férjem néhány igen epés szó kíséretében megkérte, hogy hagyja el a portánkat!
Hát lehet hogy most én is kapok, de bizony engem sem zavar ha nem jelentkezik be hozzám előre a védőnő. És mivel nekem is van egy egész cseppecske rálátásom: NEM KELL BEJELENTKEZNIE. Pont ez a lényege a dolognak.
Ja, és az ok. hogy mindenki másképp viseli a terhességet, de hogy valaki ne tudja megmosni a haját, az azért sok. És ha bekerül mondjuk a végén 1 hónapra a kórházba akkor mi lesz?? Majd szerinted fogják mosogatni a haját a nővérek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!