Lányok, hány gyerek az, aminél többet semmi esetre sem szeretnétek, soha az életben?
Figyelt kérdés
(ahogyan most gondoljátok)2012. okt. 28. 21:35
11/12 anonim válasza:
Most két gyerekünk van, és úgy gondolom, hogy ennyi elég is. Ha még egy becsúszna, nem volna gond, de 3-tól többet semmi esetre sem szeretnék, mivel az első 2 császárral született, így a 3. is így lenne, attól több császár pedig veszélyes. Tudom, hogy van, aki 4-5 gyereket is bevállal így is, de én ezt felelőtlenségnek érezném a magam részéről.
12/12 anonim válasza:
utolsóval egy a véleményünk, 2 császáros babám van, beszélünk a 3. gyermekről, de 4.-et már csak akkor vállalnék be, ha nem veszélyeztetné az én egészségemet. Nyilván, ha nem lenne ilyen akadály, egyetlen magzatra sem tudnám azt mondani, hogy te már nem kellessz, hiába ugyanaz az apád, mint a többinek. Nem vagyok isten, hogy életről és halálról döntsek. Észlény vagyok, tehát inkább védekezek. 3. baba után valszeg elköttetem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!