Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok, hány gyerek az,...

Lányok, hány gyerek az, aminél többet semmi esetre sem szeretnétek, soha az életben?

Figyelt kérdés
(ahogyan most gondoljátok)
2012. okt. 28. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"semmi esetre sem"?

Én ilyet nem tudok sem gondolni sem írni.

Ember tervez... Ha teherbe esek, kihordom, hacsak nem szakad meg magától a terhesség.

Három gyerekünk van. Ennyit mindig is szerettem volna, férjem négyet szeretne, pár év múlva meglátjuk. De ha azt mondjuk, hogy legyen, és teszem azt ikrek lesznek, akkor jöjjenek...

2012. okt. 28. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok válaszolni, de azt tudom, hogy egy gyereknél többet szeretnék! Már van egy lányom, már tervben van a második baba is.
2012. okt. 28. 21:54
 3/12 anonim ***** válasza:
10
2012. okt. 28. 21:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Korábban azt gondoltam hogy te jóisten bőven elég 1-2 gyerek na jó legyen 2 mert mégis csak egy fiú egy lány úgy az igazi.

Aztán megszületett az 1 fiú 1 lány :) És meglepetés babaként védekezés mellett a hármaskánk, egy tündéri kisfiú:) Annyira belejöttünk, hogy valószínű úgy 4-5 év múlva még lesz egy negyedik, ha a sors is úgy akarja. Nyilván ha eü.szempontból már nem jön össze az más tészta akkor nem erőltetnénk, de ha jönni akar, szeretettel várjuk majd:)

De úgy vagyok mint az előttem író hogy ha ikrek lennének akkor se lenne semmi :)

De azért 5 nél többet már nem vállalnék így tudatosan de nem is valószínű hogy nekem már 1 nél több még beleférne az időmbe (már úgy értem, hogy nem leszek már fogamzóképes).

2012. okt. 28. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Én régen két gyereket szerettem volna, most már úgy vagyok vele, hogy elég egy is. Itt a lányom, szeretem, imádom, de nem szeretnék több gyereket.
2012. okt. 29. 06:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Valamikor 5 gyereket akartam,aztan gondoltam talan 3 is eleg.Terhes lettem,megszultem,ateltem mindent amit egy gyerek adhat...A vilag kerekebb mint barmikor,es ilyen boldogsag semmitol sem lesz.Ennek ellener maradok ennel az egz szem kislanynal,mert a euforikus erzes mellett meg a poklot is megjartam....0 segitseg,a terhesseg kezdetetol,csak Apa,aki azert dolgozik 7 napot a 7 bol,hogy ne hajlektalanok legyunk.

Ha a masodik valami csoda folytan megfoganna,elgondolkodnek nagyon,hogy legyen vagy ne.

2012. okt. 29. 07:45
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
most 1 kislanyom van, majd később szeretnénk mellé egy testvért. 3-4 gyereket semmiképp, nem vagyok nyúl hogy ennyit szüljek ráadásul ilyen világba meggondolandó a második gyermek is.
2012. okt. 29. 08:26
 8/12 anonim ***** válasza:
azért nem kéne "lenyulazni" aki másképp gondolkozik. Senki nem írt semmi sértőt arra aki egy gyereket vállal, vagy egyet se, visszafelé is elvárható lenne ez a hozzáállás szerintem!!!!
2012. okt. 29. 08:47
 9/12 anonim ***** válasza:

1

már megvan ,és így tökéletes nekünk minden :)

2012. okt. 29. 08:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Először úgy terveztük, hogy csak 1 lesz, és nem több. Aztán most mégis tervezetten jön a tesó. Jelenleg úgy gondolom, hogy elég lesz bőven a 2, de 3nál többet biztos, hogy nem vállalnék!
2012. okt. 29. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!