Lányok, hány gyerek az, aminél többet semmi esetre sem szeretnétek, soha az életben?
"semmi esetre sem"?
Én ilyet nem tudok sem gondolni sem írni.
Ember tervez... Ha teherbe esek, kihordom, hacsak nem szakad meg magától a terhesség.
Három gyerekünk van. Ennyit mindig is szerettem volna, férjem négyet szeretne, pár év múlva meglátjuk. De ha azt mondjuk, hogy legyen, és teszem azt ikrek lesznek, akkor jöjjenek...
Korábban azt gondoltam hogy te jóisten bőven elég 1-2 gyerek na jó legyen 2 mert mégis csak egy fiú egy lány úgy az igazi.
Aztán megszületett az 1 fiú 1 lány :) És meglepetés babaként védekezés mellett a hármaskánk, egy tündéri kisfiú:) Annyira belejöttünk, hogy valószínű úgy 4-5 év múlva még lesz egy negyedik, ha a sors is úgy akarja. Nyilván ha eü.szempontból már nem jön össze az más tészta akkor nem erőltetnénk, de ha jönni akar, szeretettel várjuk majd:)
De úgy vagyok mint az előttem író hogy ha ikrek lennének akkor se lenne semmi :)
De azért 5 nél többet már nem vállalnék így tudatosan de nem is valószínű hogy nekem már 1 nél több még beleférne az időmbe (már úgy értem, hogy nem leszek már fogamzóképes).
Valamikor 5 gyereket akartam,aztan gondoltam talan 3 is eleg.Terhes lettem,megszultem,ateltem mindent amit egy gyerek adhat...A vilag kerekebb mint barmikor,es ilyen boldogsag semmitol sem lesz.Ennek ellener maradok ennel az egz szem kislanynal,mert a euforikus erzes mellett meg a poklot is megjartam....0 segitseg,a terhesseg kezdetetol,csak Apa,aki azert dolgozik 7 napot a 7 bol,hogy ne hajlektalanok legyunk.
Ha a masodik valami csoda folytan megfoganna,elgondolkodnek nagyon,hogy legyen vagy ne.
1
már megvan ,és így tökéletes nekünk minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!