Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyeseknek van családi,...

Egyeseknek van családi, másoknak nincs? Vagy valaki tréfálkozik?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem "sírok" érte, jó lesz az 5-én is csak páran azt írták hogy már a számlájukon van. Máskor mindenki egy nap szokta kapni, max. 1-2 óra különbséggel. Ugyanannál banknál ahol én vagyok, valaki írta hogy megjött, nekem viszont nem. Most tényleg ilyen különbségek vannak, vagy valaki örömét leli abban hogy a másikat szivatja, felesleges reményt keltve abban aki nagyon várja már.
2012. okt. 27. 09:58
1 2
 11/14 Jégtánc ***** válasza:
100%

" A Magyar Államkincstár Központi Ügyfélszolgálati Osztályára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.

Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk:

A családtámogatási ellátást (családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás) utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, bankszámlára utalás esetében 3. napjáig kell folyósítani.

Bankszámlára utalás esetében, ha a tárgyhónapot követő hónap 3. napja szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap, akkor a folyósításról az azt követő első munkanapon kell gondoskodni.

A fentiek alapján a 2012. október hónapra járó családtámogatási ellátás 2012. október 26-án kerül kiutalásra. Bankszámlára utalásnál a jóváírás az utalási napot követő 1-2 nap múlva történik meg, míg postai kifizetés esetén 4-6 nap múlva kapja meg a kiutalt ellátást "

Kimásoltam a levelet,elnézést azoktól akik postai úton kapják,ők később kapják meg.Elküldeni elküldték már

2012. okt. 27. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:

lehet,h régió függő?

én budapesten lakom, otp-s vagyok és rajta van a számlámon

2012. okt. 27. 10:22
 13/14 Jégtánc ***** válasza:
100%
1-2 nap ahogy írják
2012. okt. 27. 10:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Én Budapest Bankos vagyok, mindig az utolsók között kapom meg. Szóval szerintem majd hétfőn.

Volt, hogy mondjuk mindenkinek megjött 5-én, nekem meg 6-án délután volt csak rajta. Nem kapkod a bankom. :)

2012. okt. 27. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!