Nem szégyen?! Nekem kell 34 hetesként felálljak a villamoson, hogy egy 90 éves leüljön, mellettem pedig egy kamasz ült?!
mikor terhes voltam, velem másképp történ és nem is egyszer!
pont a kamaszok voltak azok akik átadták a helyet, a fiatal férfiak-nők meg pöffeszkedtek tovább.
nekem nagyon sok jó emlékem van így a kamaszokkal kapcsolatban, ezt minden túlzás nélkül mondom, babakocsival fel-le szállásban kivétel nélkül mindig a tizenévesek segítettek :)
de olyan is volt, hogy egy anyuka babakocsival próbált leszállni és csak egy idős néni segített neki. beszólt nekem, hogy én nem bírom megemelni a seggem, mikor egy iős néni cipekedik helyettem, na akkor felálltam, hogy esetleg a szatyrát leadom, de így 38 hetes terhesen nem hiszem, hogy a 30 kilós babakocsit kéne leadnom :)
természetesen elnézést kért, a táskámtól nem látta a pocakomat, tehát tényleg van olyan, hogy nem véletlenül nem áll fel a másik :)
Először is sajnálom a történteket, tudom, nehéz már így a terhesség vége fele.
Másrészt én naponta járok villamossal Kelenföldről a belvárosba, és én pont az ellenkezőjét tapasztalom annak, amit leírtál. Kb. 90%-ban, ha idős ember vagy állapotos nő jön, átadják a helyet, mondjuk az is igaz, hogy ezt az előzékenységet inkább a fiatalok részéről tapasztalom, az idősebbek a legtöbb esetben leszarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!