Kamaszok és a cumi?
Miért van az hogy már többször is olvastam hogy a kamaszok kipróbálják a cumit vagy tartósan cumiznak?
Heccből vagy kíváncsiságból?
Szerintem inkább ez is a lázadás, a polgárpukkasztás egy formája a részükről.
Meghökkentő látvány egy cumizó kamasz/majdnem felnőtt látványa, a figyelemfelkeltés egyik eszköze.
Lehet csak trendkövetés-építés, mert a rave bulikban cumi lógott egyesek nyakában, és azt láthatták képeken.
Na de az nem csak dísz volt, az ecstasy és egyéb stimulánsok rágási ingert váltanak ki, ezért rágják a cumit, különben a fogukat csikorgatnák.
Normál esetben semmi érdekes nincs a cumiban, nehéz elképzelni hogy csak a cumizás élménye miatt vesznek. Max. pózolni.
orális fixáció
visszamaradott lelki fejlődés
elég szomorú
Egyrészt arról is szó van, amit már előttem írnak, hogy az ecstasy-nak van egy olyan hatása, hogy valamit rágni kell, egyébként a fogukat csikorgatnák, és ehhez poénos kellék a cumi. De ennél jóval több kamasz cumizik, nekik nagy része viccből csinálja.
Nekem van egy négy éves kisfiam, mellette nappalin járok egyetemre. Egyszer találtam a táskámban egy cumit, amikor már rég nem cumizott a fiam, ezt valaki meglátta, és kérte, hogy adjam neki, mert milyen vicces, és kapásból a szájába is vette. Hát jót röhögtem :) Aztán erre többen is vérszemet kaptak, kérték, ha még találok otthon, akkor vigyem el nekik, mert ők is akarnak. (Mondjuk fene a gusztusukat, hogy használt cumit a szájukba vesznek...) Az igazat megvallva, volt már olyan régen, hogy a fiam letette az asztalra a cumiját, és teljesen öntudatlanul azon kaptam magam, hogy a számban van. Igaz, én mindent rágok, tollat, ceruzát, üdítős palack nyakát, ami épp a kezem ügyébe kerül.
Én ezzel a problémával most találkozom először, pedig még bőven illik rám a "kamasz" jelző.
Valószínűleg tényleg valami új keletű divatlázadás lehet, amit majd rövid időn belül megun az ifjabb generáció. Mindenesetre néznék egyet, ha az egyik osztálytársam valamelyik reggel cumizva állítana be az iskolába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!