Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ennyire kő. bunkó a...

Miért ennyire kő. bunkó a kamaszok egy (jó) része?

Figyelt kérdés

Teljesen le vagyok döbbenve attól, amit nap mint nap látok: a most elsőbe készülő kislányommal játékos foglalkozásra járunk, így hetente háromszor megfordulunk iskolák környékén - hát valami eszméletlen, hogy milyen csürhe nép jár oda.

Pofátlanok, nagyképűek, durvák, agresszívak, mocskosszájúak - és nem egy vagy kettő, hanem csapatostul.

Nem mellékesen nem egy rossz környék!!!

2012. márc. 30. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Mert ilyen nevelést kaptak. Nem maguktól váltak ilyenné, bár az is igaz, hogy hatással vannak egymásra és könnyen beleviszik egymást a hülyeségbe. De ha egy gyerek megfelelő nevelést kap, akkor minimális az esélye, hogy beleivódik az ilyen társadalomba.
2012. márc. 30. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos ez van mindenhol...Semmi tiszteletet nem tanulnak, a szülők nem nevelnek beléjük semmi értékrendet. (Tisztelet a kivételnek.) A tanároknak semmi tekintélyük, nem fegyelmezhetnek, az is rátesz egy lapáttal, hogy nem is nagyon erőltetik meg magukat, tesznek rá, hogy mit csinálnak. Közrejátszik a társadalom is. Butítják a népet a főműsoridős iszonyat értelmes való világokkal...Ha kell ha nem a facebookon élik az életüket, csak az számít, hogy kinek hány ribanc képe van, kit hány pasi dugott meg a buliban...Ez van idáig jutottunk. Előre féltem a gyerekeimet.
2012. márc. 30. 20:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Huhhhh.

Most már elég régóta járunk, tehát nem egyszeri esetről van szó, hát jól meglepődtem. És nemcsak fiúk, és nemcsak cigányok!

Persze látom az utcán is, vagy amikor plázákban "lazulnak", de hogy iskolákban is - na ez elképesztő. Vagyis elképesztően elkeserítő.

2012. márc. 30. 20:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Komolyan kérdezem, mi lesz, ha ezekből a "gyerekekből" lesznek majd a felnőttek???

És ezeknek lesznek majd gyerekeik? Milyen nevelést fognak nekik nyújtani?

Értékek nélkül hogy lehet nevelni egy gyereket?

(Amúgy ezekután komolyan azt mondom, nem csodálom, hogy a tanároknak már nincs erejük ezzel küzdeni, illetve az ilyen gyerekekért harcolni, teljesen reménytelen, ha már ebben a korban itt tartanak! Bemegy 2 ilyen, és már romba dől minden. De ahogy látom, nem 2 ilyen gyerek juthat egy osztályra.)

2012. márc. 30. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, valóban nagy probléma, hogy sok elbutult ember gyereket vállal, a "normálisak" meg nem mernek, mert nem olyan felelőtlenek. Hát ez lesz a következménye és szerintem ez csak rosszabbodni fog.
2012. márc. 30. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a felnőttek között is épp elég sok a bunkó. Ha ilyen példát mutatnak a gyerekeiknek, vagy éppen semmilyen példát nem mutatnak nekik, akkor nincs min csodálkozni.
2012. márc. 30. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Nos én 15 éves vagyok és én is észrevettem, hogy nagyon sok korom béli fiú/lány ezzel próbál felvágni és meg is vetik azokat, akik nem úgy gondolkoznak mint ők, tehát ha mondjuk vannak öten, hatan akik ilyen felvágósabbak, akkor azok lenézik a rendesebb fiúkat/lányokat és hogy ne nézzék őket le próbálnak megfelelni a bunkóbaknak. Szerintem elég nagy hülyeség mások után menni. Az iskolába ahova járok például azért néznek le engem mert kicsit jobb vagyok pár tantárgyból mint ők és dolgozatokban nem segítek nekik még akkor sem ha pénzt ajánlanak.

Egy szó mint száz, jobb ha arra tanítod a kis lányodat, hogy nem menjen a többiek hülyesége után és ne hagyja magát befolyásolni.

2012. ápr. 19. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!