Miért ennyire kő. bunkó a kamaszok egy (jó) része?
Teljesen le vagyok döbbenve attól, amit nap mint nap látok: a most elsőbe készülő kislányommal játékos foglalkozásra járunk, így hetente háromszor megfordulunk iskolák környékén - hát valami eszméletlen, hogy milyen csürhe nép jár oda.
Pofátlanok, nagyképűek, durvák, agresszívak, mocskosszájúak - és nem egy vagy kettő, hanem csapatostul.
Nem mellékesen nem egy rossz környék!!!
Huhhhh.
Most már elég régóta járunk, tehát nem egyszeri esetről van szó, hát jól meglepődtem. És nemcsak fiúk, és nemcsak cigányok!
Persze látom az utcán is, vagy amikor plázákban "lazulnak", de hogy iskolákban is - na ez elképesztő. Vagyis elképesztően elkeserítő.
Komolyan kérdezem, mi lesz, ha ezekből a "gyerekekből" lesznek majd a felnőttek???
És ezeknek lesznek majd gyerekeik? Milyen nevelést fognak nekik nyújtani?
Értékek nélkül hogy lehet nevelni egy gyereket?
(Amúgy ezekután komolyan azt mondom, nem csodálom, hogy a tanároknak már nincs erejük ezzel küzdeni, illetve az ilyen gyerekekért harcolni, teljesen reménytelen, ha már ebben a korban itt tartanak! Bemegy 2 ilyen, és már romba dől minden. De ahogy látom, nem 2 ilyen gyerek juthat egy osztályra.)
Nos én 15 éves vagyok és én is észrevettem, hogy nagyon sok korom béli fiú/lány ezzel próbál felvágni és meg is vetik azokat, akik nem úgy gondolkoznak mint ők, tehát ha mondjuk vannak öten, hatan akik ilyen felvágósabbak, akkor azok lenézik a rendesebb fiúkat/lányokat és hogy ne nézzék őket le próbálnak megfelelni a bunkóbaknak. Szerintem elég nagy hülyeség mások után menni. Az iskolába ahova járok például azért néznek le engem mert kicsit jobb vagyok pár tantárgyból mint ők és dolgozatokban nem segítek nekik még akkor sem ha pénzt ajánlanak.
Egy szó mint száz, jobb ha arra tanítod a kis lányodat, hogy nem menjen a többiek hülyesége után és ne hagyja magát befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!