Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te miért NEM vállalsz több...

Te miért NEM vállalsz több gyereket?

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 19:36
1 2 3
 11/29 Jégtánc ***** válasza:
Azért mert már van 3, és 38 éves vagyok.
2012. okt. 24. 20:53
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ó én annyira szeretnék még babázni... De már nem szabad... 42 éves leszek, van 3 gyönyörű egészséges gyermekem. Nem kísérthetem a sorsot...
2012. okt. 24. 20:59
 13/29 anonim ***** válasza:

Azert, mert van 2 kisfiam, meg egy igazan jo munkahelyem es igy teljesnek erzem az eletemet, egyelore.

De teljesen nincs elvetve a 3. baba gondolata, mivel meg csak 32 leszek, igy van meg ido ra.

Egyelore boldog vagyok igy is.

Meg hat sajnos a hitelbol is van meg hatra 3 ev...

2012. okt. 24. 21:03
 14/29 anonim ***** válasza:
Azért, mert van 1 lányunk és 1 fiunk, nekünk ez így tökéletes és anyagilag is így fér bele. Bár pár évig még meggondolhatom magam, de nem valószínű, hogy lesz több gyerkőc :)
2012. okt. 24. 21:09
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Van két gyerekünk. Szívem szerint lenne még egy, de a párom nem akar többet. Anyagi okok miatt nem szeretné, én pedig tiszteltben tartom az akaratát. Ő racionálisabban gondolkodik mint én, valószínű igaza van.
2012. okt. 24. 22:25
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert kettőt bírunk tisztességgel, biztonsággal eltartani, felnevelni!
2012. okt. 25. 05:25
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyedül nevelem a fiam, így bajosan vállalnék még egy gyereket. Mondjuk ha úgy hozza a sors, hogy egyszer aktuális lesz ez a kérdés, akkor esetleg szeretnék még babát, de jelenleg tanulok, az eredeti szakmámba nem mentem vissza dolgozni, az egyetemen még vissza van egy évem, utána dolgozni is szeretnék néhány évet, szóval ez még odébb van.
2012. okt. 25. 08:39
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Már így is nyúlnak néznek :-) A jelenleg bennem fejlődő is már "meghívó nélküli" babó,és a házat is csak 4 gyerkőcre tudjuk átalakítani úgy,hogy Mindegyik gyermeknek saját szobája legyen.

Üdv: 3 lányos,25hkm

2012. okt. 25. 09:03
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert már van három, elmúltam 37 éves, anyagilag rendbe kell jönni, de így KEREK a családunk:)
2012. okt. 25. 11:14
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

3gyermekünk van- és szülnék még, de nem bírnék ki mégegy terhességet- sajnos. Szóvan nem akarom, hogy rámenjen az egészségem egy babára, így van 3egészséges gyerekünk- mi is azok vagyunk a férjemmel- tökéletes ez így nekünk!!Nem akarunk telhetetlenek lenni.

Pedig ha ez nem aggasztana- szülnék mégegyet szívesen.

Anyagilag is beleférne.

2012. okt. 25. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!