Még egyet szeretnék, de mivel jövő márciusban költözünk végleg ki Ausztriába - mondhatni már haza, mert 5 éve kint dolgozom -, így csak ott akarunk majd még egy gyermeknek neki állni.
Viszont ott sincs kolbászból a kerítés. Kell dolgoznunk min. 2 évet ahhoz, hogy vegyünk egy saját házat kölcsön nélkül.
2012. okt. 24. 19:42
3/29 anonim válasza:
Van egy 4 éves Kisfiam. Nagyon imádom. Nagyon szeretnék még egy kistestvért, de sajnos az anyagiak közbeszólnak. Bár azt szokták mondani, ahol egy elfér, elfér a 2. is! Hamarosan költözünk mi is, a Balatonra, így ha rendbe jövünk, ami nagy valószínűséggel így is lesz, szerintem próbálkozunk egy Babával. :) Ezt azért írtam le, mert szerencsésnek mondhatom magunkat, hiszen nincs hitelünk, így könnyebb a megélhetésünk. De! Azért az élet, -ahogy szokták mondani- nem habos torta. Még így sem könnyű, hogy nincs hitelünk. De sosem tudhatjuk, hogy mit hoz a holnap. :( Szóval ez az egyik oka, hogy egyenlőre nem tudunk vállalni még egy gyermeket.
2012. okt. 24. 19:49
4/29 anonim válasza:
Mert hamarosan 40 évesek leszünk a férjemmel,és 4 héttel ezelőtt született meg a 3. gyerekünk.Így lett kerek a család!
2012. okt. 24. 19:50
5/29 anonim válasza:
Az első feleségem nem akart több gyereket, mert unta magát otthon, vissza akart menni dolgozni.
A másodikkal annyira megromlott a kapcsolatunk az első év után, hogy még egyet nem akartunk vállalni.
Gyereket vállalnék még szívesen, de feleséget...
2012. okt. 24. 19:51
6/29 anonim válasza:
Pár hét múlva érkezik az első babám. Mivel a 41-et be fogom tölteni addigra, nem hinném, hogy nagyon beleférne még egy. Így is egy kis csodacsillag lesz nekünk ő. :)
2012. okt. 24. 19:54
7/29 anonim válasza:
5: én meg férjjel vagyok így. :-)
Abból nekem csak egy volt, de nagyon befürödtem vele.
2012. okt. 24. 19:59
8/29 anonim válasza:
Szegény 5-ös válaszoló! Nem irigyellek! Na ugye, nem mindig csak a Férfi a hibás, sajnos többnyire a Nők! :( Persze én nem vagyok olyan, nagyon jó a házasságom a férjemmel, és ez így is marad. :) Remélem, hogy egyszer eljön a Boldogság az Életedbe! Bocsi az OFF-ért!
31/N
2012. okt. 24. 20:02
9/29 anonim válasza:
Mert egyedülállóként még egyet is nehéz nevelnem. Nem az anyagiakkal van a gond, hál'Istennek azzal nincs probléma, de így is minden időmet kitölti egy is, arról nem is beszélve, hogy 2 ember kéne a következőhöz, az meg nem adott.
2012. okt. 24. 20:23
10/29 anonim válasza:
1 gyerek van,és majd éhen halunk....konkrétan van 7500ft-om gyesig.Az meg ugye most még később lesz mint szokott.Csak a gyerek ne legyen most beteg,mert akkor vagy kaját veszek,vagy gyógyszert.Mindkettő nem telik ki.
Iszonyat így élni!Hát ezért nem lesz több gyerekünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!