Mit gondoltok, tényleg én jártam el bunkón?
A szitu a következő volt. Játszótéren voltunk a kislányommal, általában viszünk mi is jó pár játékot (motor, kis bababocsi, vödör), meg a többi anyuka is, és minden gyerek játszik mindennel (ismerősebb közösség, de név szerint még se ismerek mindenkit). Az egyik kisfiú sajnos eltörte a kislányom játékát játék közben, anyukája rendes volt, egyből jött, hogy vesznek újat, hol vettük. Én megmondta, és köszöntem, a sűrű szabadkozására mondtam, hogy semmi gond, sajnos előfordul az ilyen. Miután ez az egész lezajlott, még nekem tettek megjegyzést az anyukák, hogy de hát miért várom el, hogy megvegyék, hiszen nem direkt csinálta a kisfiú. Ezt tudom én is, de ha az én lányom törte volna el más játékát, én felajánlottam volna hogy pótolom. Ettől független, hallottam, hogy megjegyzéseket tetszenek rám, mert hogy ez bunkóság.
Nem én kértem, hogy vegye meg, felajánlotta, és én elfogadtam, így éreztem korrektnek. Látszatra neki se jelentett problémát, amúgy a pótlás meg is történ, egy 890 ft-os játékról volt szó, tehát nem több ezer ft-ot kellett kifizetni.
Szerintetek is bunkóság volt a részemről elfogadni?
Én ebből nem csináltam volna ügyet.
Eltört kész,és még mennyi minden el fog törni,tökremenni játszás közben.
Nem voltál bunkó.
Nem voltál bunkó, te így gondoltad helyesnek.
Én nem fogadtam volna el és nem is fogadtam el, hogy megvegye, mert már volt ilyenre példa vica verza. Ez van, fogyó eszközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!