Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit gondoltok erről az Így...

Ti mit gondoltok erről az Így jártam anyátokkal sorozattal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Most nem azért, de az öt főszereplő minden egyes nap (naponta többször is) egy bárban üldögél és iszik (sört, whiskey-t, mikor mit), nem alkoholisták? Szerintem azok.

Tudom, hülyeség, de ezen agyalok már nem tudom hány napja...

2012. máj. 10. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:

A részek nem egymás után következő napokat jelentenek, össze-vissza ugrálnak az időben. Nem is minden részben vannak a bárban, és nem is részegre isszák magukat, ha isznak is.

Ebből kiindulva nem mondhatóak alkoholistának, igazából a függőség nem azt jelenti hogy milyen gyakorisággal élnek valamivel, hanem hogy mennyi ideig képesek azt nélkülözni fizikai vagy szellemi késztetés beavatkozásáig.

2012. máj. 10. 17:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja, vágom!Köszi:)
2012. máj. 11. 10:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Legfeljebb Robin, akinek mindig van a kezében egy üveg pia, és otthon is tart magánál, mutatták, a többiek annyira nem :D
2012. máj. 13. 17:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem Kurvvaviccesek! X""DDDDD

Igaz, néha tényleg tulzás, hogy szinte minden részben bárman vannak, én meg szétröhögöm az agyamat XDD

2012. júl. 8. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!