Erről mit gondoltok? Már 5 pasival vtam. Egyik a barátom volt de csak barátilag,2vel jártam . Az egyikkel kavartunk sokáig 1 meg csak egyéjszaka.
Figyelt kérdés
jaam 17 vagyok.Mit gondoltok rólam? Ez így jó? Vagy az a normális ha egy lány csak azzal fekszik le akit az igazinak gondol?2009. okt. 16. 18:16
1/3 anonim válasza:
A te dolgod, kivel fekszel le. Csak ne kürtöld világgá, és ne úgy váltogasd a szexpartnereidet mint más az alsóneműjét.
2/3 anonim válasza:
Matkozni sem tudsz bazze.
Egyik barátod olt, 2 vel jártál, és eggyel meg egyet kuffantottál. Az 4.
Amúgy nálad tökmindegy. 17 évesen, meg ahogy a "szavaidból" kivettem, neked tök mindegy mit gondolnak rólad.
Kavarok, egy éjszaka satöbbi,. Milyen igaziról beszélsz? egy éjszakás neked igazi volt?
szerintem mással foglalkozz... tudod az ilyen nőnemű egyedekről gondolják azt, hogy simán meg lehet őket fektetni 10 perc után, és a korosztályodat is a hozzád hasonlók miatt tartják ribiknek.
3/3 anonim válasza:
18:32
te nem tudsz számolni haver.
1 a baráti barátja volt, 2vel járt. egyikkel kavart, egyel csak egy éjszaka. na az mennyi is?
höhö ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!