Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg az együtt alvás te...

Tényleg az együtt alvás te valakit jó anyává?

Figyelt kérdés

Természetesen nem bántani akarok senkit a kérdésemmel, tudom, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, szimplán érdeklődök.

Én egyedülálló anyuka vagyok, sajnos már a terhességem eleje óta, így nem "zavar" senkit, hogy velem alszik a babám. Viszont van pár babás ismerősöm 13-14 hónapos gyerekekkel és mindegyik panaszkodik, hogy egyre rosszabb a házassága, mert hogy ők a babával alszanak a férjük pedig a kanapén. Kérdeztem, hogy miért nem kezdik lassan beszoktatni a kiságyba a gyereket és erre furán, kérdőn néznek rám, hogy már miért tennék? Egy jó anya feláldozza magát a gyermekéért. De ez nem butaság egy picit? Vagy csak én gondolom rosszul, hogy nem ezen múlik, hogy jó anyák-e? Végül is nagyobb károkat okoz a gyermek lelkében egy megromlott házasság mint a külön alvás nem?

Persze nincs gondom velük, hiszen az ő dolguk, de egyre gyakrabban panaszkodnak, hogy érezhetően romlik a házasságuk...

Ti mit gondoltok erről?

2012. okt. 22. 19:13
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Külön szobában, külön ágyban alszik, kezdetektől!

Nemrég elutazunk a párom nővéréhez, ahol egy szobában aludt velünk, hát nem volt valami jó. A férjem meg volt fázva, horkolt egy kicsit, a babát zavarta. Én éjjel mentem pisilni, a sötétben belerúgtam a székbe, arra is megébredt. Mi igazából este tudunk együttlenni a férjemmel. Nekünk kell,hogy normálisan tudjunk beszélgetni az ágyban, olvasni (ami ugye csak fénynél megy) stb. Sajnálom, de én nem akarok 8 kor lekapcsolni mindent, mert ott alszik köztünk a gyerek. Jóformán akkor csinálunk mindent, amikor elaludt!

2012. okt. 23. 05:56
 32/33 anonim ***** válasza:
56%

Egy kapcsolat mindig 2 főn múlik! Egy Nő,ha szereti a Párját,akkor nem keres kifogást az együttlétek mellőzésére!

Volt időszak,amikor az első és a második gyerkőc is közénk keveredett,most a harmadik alszik köztünk éjszaka.

Apuka nálunk ugyan úgy az ágyon alszik,elég nagy az az ágy,ha a gyerek keresztben van,megfordítjuk,ha felébred rá,hát így jártunk! Vagy is jártam :-)

Én nem csak jó Anya,de jó Társ is szeretnék lenni,ezért mi- mivel én mindig ugyan úgy,ha nem egyre jobban! - szerettem a Páromat,és persze a Vele együtt töltött pásztor órákat,így más helyszínt kerestünk az együttlétekre! Ha két ember szereti egymást,kívánja egymást,akkor akár hány gyerek van,akár hol alszanak a gyerekek,megoldja a dolgot,ha rájuk jön! :-)

Üdv:3lányos,24hkm

2012. okt. 23. 14:41
 33/33 anonim ***** válasza:
28%
Miért van az, hogy azok mind le lettek pontozva akik azt írták velük alszik a gyermekük, míg akik azt írták, hogy külön alszik, 100%-ot kaptak?? Szerintem mind a két végletről el tudják dönteni a szülők, hogy kinek melyik jobb! Ahogyan írtam, nem ebben mérik a rossz/jó anyaságot vagy, hogy ki a jó feleség ... Egyáltalán nem áldozza be a házasságát az a nő, aki maga mellé fekteti a gyerekét éjjel! Ahogyan én is írtam, mellettünk alszik a baba, de ha filmezni akarunk, vagy szeretkezni,megvárjuk míg mély álomba merül és átrakjuk a kiságyába. Ott alszik míg fel nem kel. Ennyi. jöhet a lepontozás!
2012. okt. 23. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!