Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló kismama vagyok....

Egyedülálló kismama vagyok. Hogy hívjam majd a gyermekem?

Figyelt kérdés

Kicsit buta lehet a kérdés tudom, de egyszerűen nem tudok dönteni, és mivel egyedülálló vagyok, ezért másnak nagyon nincs beleszólása. Így gondoltam kikérném a Ti véleményetek is. Vezetéknév: Kurucz.

Ami szóba jöhet: Emma, Dorottya, Izabella, Bernadett, Szófia, Dalma, Heléna, Kornélia. Ennyi. Végig néztem már az összes nevet, ami szóba jöhet, de csak ezek tetszenek, így mást légy szíves ne ajánljatok (tehát Szófia helyett Zsófia sem).

Egy részük okkal tetszik, pl a Szófia nekem mindig is a kedvenc lánynevem volt, de épp most olvastam máshol is, hogy így hívná a kislányát, tömegnevet meg nem akarok adni. Dorottya Kanizsai Dorottya után lenne, Bernadettnek a keresztanyukámat hívják, akit nagyon szeretek, Heléna meg az ókori görög birodalom miatt, aminek nagy csodálója vagyok. A többi csak tetszés. De nem igazán tudok dönteni, félek, hogy pl a Szófia nem passzol a vezetéknévhez és ilyenek. Mit gondoltok? Ne csak azt nézzétek, hogy nektek melyik tetszene, hanem, hogy mennyire gyakori mostanában, illetve, hogy tényleg menjen a Kuruczhoz. Köszi!

2012. okt. 21. 21:47
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Január 10-re :)
2012. nov. 3. 13:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Akkor már nemsoká megérkezik :) Gratulálok és sok boldogságot! majd még írj :)
2012. nov. 3. 16:21
 23/24 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy már sikerült döntened/döntenetek:) de azért elmondom, hogy az elsővel értek egyet.Tehát így a Heléna után a régen dédelgetett Szófia nevet nem tartanád jó ötletnek? Szerintem jó az,ha két neve van,mert esetleg tud majd választani.S a Te vágyad is teljesülne.:)

Egyébként hogy vagy egyedülállóként, minden oké??

Sok boldogságot!:)

2012. nov. 5. 18:55
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de maradok a Helénánál :) sosem gondolkodtam 2 keresztnévben, meg nekem is kettő van és sosem szerettem. Hát megvagyok köszönöm :D ahogy ilyenkor meglehet az ember. Már nagyjából mindent beszereztem, kiságyat meg ruhákat. Sokat Vaterázom :D de teljesen jó eddig minden. Majd szólok, ha már a kezemben foghatom :)
2012. nov. 5. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.