Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a bölcsödés gyerek kórházba...

Ha a bölcsödés gyerek kórházban volt, akkor a ti bölcsiteknek kell leadni zárójelentést?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem -személyiségi jogok is vannak. Viszont egészséges igazolást, azt igen.
2012. okt. 16. 13:26
 2/7 A kérdező kommentje:

A miénk bekérte és mi hülyék odaadtuk. De most elgondolkodtam rajta, hogy ezt nem szabadott volna.

A háziorvostól természetesen vittem az igazolást, hogy mehet közösségbe a gyerek.

2012. okt. 16. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mielőtt elvittem volna a bölcsibe, lefénymásoltam, és megköszönték, egyrészt nem nekik kellett megcsinálni, másrészt, meg, hogy akkor maradt náluk egy példány.

Fénymásold le az eredetit és add oda nekik a másolatot, szerintem iktatni kell nekik, mint dokumentációt.

Üdv egy Anyuka.

2012. okt. 16. 13:52
 4/7 Jégtánc ***** válasza:
Kérjétek vissza,milyen alapon kéri be? 2 példányt kaptok.1 a tiétek 1 a gyerekorvosé
2012. okt. 16. 13:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából nekem nem az a bajom, hogy fénymásolt, nem fénymásolt, marad-e nálam, vagy nem, hanem, hogy egyáltalán bekérhet-e bölcsöde, óvoda zárójelentést.
2012. okt. 16. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi voltunk kórházban szeptemberben,1 hét után,ahogy elkezdte a bölcsit.Eszembe se volt leadni a zárót nekik,nem is kérték,csak az igazolást.
2012. okt. 16. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen elkérheti! A bölcsődei orvosnak kell egy példány, ugyanúgy, mint a házi orvosnak. Nálunk amikor jelentkeztünk a bölcsibe még a születési zárójelentés másolatát is oda kellett adni.
2012. okt. 16. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!