Ti megtartanátok a gyereket ha magatokra maradnátok és 6 hónapos korában vissza kéne mennetek dolgozni?
Az apuka nem akarja én pedig nem fogom kényszeríteni. Gyerektartást fogok kérni, de nem vagyunk házasok emiatt el fog húzódni a dolog.
Én jól keresek, saját hiteles lakásban élek. A tgyás-om nagyon magas lesz, de a gyed maximalizálva van, az sajnos nem lenne elég mindenre. Ez alatt azt értem, hogy alapdolgokra: rezsi, hitel, étel. Így 6 hónap után vissza kéne mennem dolgozni.
Ti mit tennétek?
27 éves vagyok és 7 hetes
Megtartanám. Más is van ilyen helyzetben és megoldja.
Lehet le fognak pontozni emiatt: de azt is nézd, hogy 27 éves vagy ( nem vagy elkésve), de ennyi idősen már csak akkor gondolkoznék, ha borzalmas anyagi körülményeim lennének.
Tartsd meg mindenképpen.
És kezd el félretenni, minél többet, hogy esetleg még gyed mellett is otthon tudj vele maradni néhány hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!