Miért változott meg a barátnőm?
Figyelt kérdés
A barátnőm 5 hónapja terhes, és azóta eléggé megváltozott a viszonyunk, ami eléggé elszomorít. Teljesen más a gondolkodásunk, én az ő korában még nem vállalnék babát, ők igen, tervezték is, nem csak becsúszott... Gratuláltam neki, amikor közölte velem, és mondtam neki, hogyha bármiben segíthetek csak szóljon. Most táppénzen van, nem jár el sehova, pedig hívtam, csak otthon van, nem is mozdul ki. Ha beszélgetünk akkor is csak a babáról tud beszélni. Voltak akik mondták, hogy minek foglalkozok vele, de akkor is a barátnőm, jó lenne ha ugyanolyanok lennénk mint régen. Ez csak a hormonok miatt van, hogy megváltozott? Mit tudok tenni? Értelmes válaszokat kérek. köszönöm :)2012. okt. 9. 20:13
1/1 anonim válasza:
Lelkileg meg változik belűről egy nő. Most már jobban szeretne vigyázni magára és a kicsire , és ez a kedvenc témájuk is. Ülj le vele és mond el neki mit érzel és elgondolkodik rajta. Persze ugyan olyan a kapcsolatok már nem igen hiszem hogy lesz eljárkálásra és ilyesmikre gondolok. Most már anya lesz felelősséget kell vállalnia. Én a helyedbe elmondanám neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!