Változott a ciklusotok terhesség/terhességek után? Eltolódott, gyakoribb, ritkább?
ja hát ez meg a másik dolog hogy mióta csak mensiztem nem fájt nem görcsölt, 4 napig tartott össz. talán ha 2 csomag betét elment.
Most előtte egy nappal tök hülye vagyok, ideges, feszült fáj a hasam és első 2-3 nap mennyiségre is nagyon sok, vagy 4-5 csomag betét elmegy, nem tudom hogy vajon ez normális e hogy ennyire gyökeresen megváltozik.
Azt már hallottam hogy akinek nagyon fájt az szülés után elmúlhat de visszafelé még nem..:(
Első baba előtt soha nem volt rendszeres, csak amikor fogamzásgátlót szedtem. A két szülésem között próbálkozott beállni, 26-32 nap között ingadozott. Most szinte napszakra pontosan, 28 naponta megjön.
Abban szerencsém van, hogy soha nem voltam görcsölős fajta, ez meg is maradt mindig. Terhesség alatt kérdezte az orvosom, vannak-e menstruációs jellegű görcseim, és meg mondtam neki, hogy nem tudom az milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!