Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van a gyerekednek interaktív...

Van a gyerekednek interaktív kutyája?

Figyelt kérdés

nagyon gagyi,vagy érdemes venni?

melyiket vettétek?

2012. okt. 9. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Smoby van, megpróbálom egy kicsit később belinkelni. Tavaly karácsonyra kapta, akkor volt másfél éves. Nagyon szereti, de a kislányom kutyamániás:-)
2012. okt. 9. 17:37
 2/8 A kérdező kommentje:
a kislányom is az,és amikor látja a reklámokba akkor mindig mondja hogy neki is kell.csak attól tartottam,hogy élőbe már nem olyan nagy szám...
2012. okt. 9. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Nekünk ilyen van. A Tescoba le szokták árazni karácson előtt. Ha szereti a kislányod a kutyákat, szerintem ezt is szeretni fogja. Viszont ha ilyet vesztek, használjátok a csontot is, mi nem használtuk, és azt már nem ismeri fel a kutya :-(

[link]

2012. okt. 9. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi!tényleg nem olcsó! remélem majd le árazzák..
2012. okt. 9. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
nincs ,egy tanukutyája van ami tud angolul ,és magyarul de csak hébe hoba vesszi elö .
2012. okt. 11. 05:18
 6/8 tittmi válasza:

Szia! Ha még érdekes most az Auchanban 9900-ra le van árazva!

Chi chi love showtar kutyát nem ismeri esetleg valaki? Én azt szeretnék a kislányomnak karácsonyra, és találtam is jó áron a neten, viszont azt sehol sem találom hogy mi az a 13 parancs amit végrehajt!

2012. nov. 15. 10:22
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi!

a kislányomnak az a kutyus kell,ami sípszóra hajt végre dolgokat!

a tiednek uána néztem,de csak annyit találtam,hogy: ugat,megy táncol,ül. a többit nem írták le

2012. nov. 16. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha még nincs meg, a Bobbyra gondolt a lányod.
2015. dec. 30. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!