Ikerket várok és már van egy 3,5 évesem. Gáz ha az ikrek születése után szeretnék takarítónőt fogadni?
Nincs nagy lakásunk.Az tuti h egyik nagyszülő se fog takarítani nálunk és a férjem korán megy és későn jön.
Kb milyen árban dolgoznak a takarítónők?
Hát annyira nem állunk jól de én tuti nem fogom bírni így és koszban nem szeretnék élni.
Csak takarítani kéne: portörlés, porszívózés, felmosás, fürdő takarítás és a mosogatógépből ki és bepakolás ha úgy jön ki.Ezt sztm meg lehet csinálni max 2 óra alatt kb heti kétszer.
A mosást azt nem bíznám másra.
Dehogy gáz én is nagyon gondolkozok rajta pedig nekem "csak " egy baba jött a 3.5 évesemhez. Úgy néz ki a ház mint gy hajléktalanszálló, semmire nincs időm mert a fiam elég problémás baba, a nagy meg egy perc alatt szétszedi a házat. Hozzám se jön senki takarítani mármint nagyszülők. Ha betegek a gyerekek és sírok hogy teljesen kikészültem akkor se jön egyik se csak azt kérdezik, hogy "akkor most nem jöttök haza?"
3 gyereket el sem tudok képzelni, jó vannak a szuperanyák akik 5 gyerekkel mindent megoldanak de én sajna vagy Hála Istennek nem tartozok közéjük.
Nekem a harmadik "gyerek" lett iker, tényleg sok munka van velük.
Ha megoldható, akkor keress valamilyen segitséget a háztartásba, mert egyedül nagyon nehéz.
Nálunk is ikrek születtek.
Feleségem megcsinálta a napi takarításokat, de két-három hetente hívtunk takarítónőt, aki megcsinálta a nagytakarítást, kivasalt, stb.
Rohadt nagy segítség, nekünk megérte az a havi párezer forintért.
Ha megszülettek a babák, örülni fogsz, ha pár órát alhatsz naponta. A nagytesóval foglalkozz inkább a kicsik mellett, meg azzal, hogy legyen és megmaradjon a tejed. Ha nem lesz tejed, a tápszerkészítés és sterilizálgatás fog irdatlan sok időt elvenni.
Szerintem még most egyezz meg a takarítónővel, és lehetőleg kérj vasalást is.
Szintén ikres anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!