Ha a családban nincs ikerpár (legalábbis én nem tudok róla, hogy lenne) és párom családjában sincs, nekem születhetnek-e ikergyerkőceim?
Mitől függ ez a folyamat? Mi befolyásolja azt hogy egy gyerek lesz vagy ikrek Lehet hogy egy kicsit rosszul fogalmaztam, de remélem érthető mire lennék kiváncsi.
Előre is köszi a választ!!
Idősebb korban nagyobb az ikerterhesség esélye akkor is, ha a családban korábban nem fordult még elő.
Az elmúlt években egyre nagyobb számú ikerterhesség többsége a mesterséges megtermékenyítés vagy legalábbis "rásegítés" eredménye.
Nekem is ikreim vannak, de ők lombikbébik.
Hallottam már olyat is, hogy a legtöbb terhesség ikerterhességnek indul, csak közben/később az egyik elhal vagy felszívódik.
Gőzöm sincs, mennyire igaz.
Nekem spontán ikreim vannak, és az elmúlt 100 évben nem voltak ikrek a családban. Az az előtti időkről nem tudok nyilatkozni.
A kétpetéjű ikrekre a hajlam anyai ágon öröklődik.
Köszönöm a válaszokat!
Gyerekkorom óta szeretném ha ikreim lennének, de ha egy baba lesz, az is nagyon boldoggá tesz majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!