4éves ikerpár. Milyen sportra járassam őket?
Kislány-kisfiú.
Mindketten kész energiabombák :)
Hát ennyi idösen vegyes gyerekekt én tánlcoltatnék, ha van kedvük hozzá. az is jó kis mozgás.
vagy van sok helyen 3-6 év közötti torna is, ami sima vegyes torna.
de ha van közös érdeklödés foci, úszás, vagy akármi akkor oda is mehetnek, pl unokaöcsém hokizik és ott is vannak lányok habár ö idösebb.
Mihez van érzékük? Szeretnek labdázni? Vagy inkább futkorászni szeretnek? Vagy látod valamelyiken, hogy szeret táncolni, rázza a kis popóját? Vagy pancsolni szeretnek?
Szóval figyeld meg mit csinálnak a legszívesebben, aztán szerintem próbáljatok ki ezt-azt. Vagy labdajátékokat vagy úszás vagy tánc...
Bármi lehet, te ismered csak őket, te tudod miben lehetnének ügyesek.
Unokaöcsém 4 éves kora óta jár focizni, de már 10 hónaposan úgy rúgta a labdát, hogy csak lestünk. :)
Keresztlányom meg táncolni jár, imádja ici-pici kora óta.
Hozzájuk ez a sport illett, és ezt nagyjából lehetett is rajtuk látni.
Ha viszont valamelyik sport nem válik be, akkor még válthattok nyugodtan.
Én szívem szerint így csinálnám:
kislány-tánc (balett vagy akrobatikus rock and roll)
kisfiú-úszás (nagyon ügyesen úszik)
De Apa mindenáron küzdősportot akar, mert ő is Judozott. Na de nem 4 évesen.. Nagyon féltem tőle őket. Ti vinnétek őket ennyi idősen küzdősportra?
en a fiamat 6 eves kortol vinnem kuzdosportra, remelem tetszeni fog neki
anno talaltam ezt a cikket, remelem segit: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!