Járassam "ebbe" az iskolába a gyermekemet? (Pro és kontra érveket is szeretnék hallani. )
Attól hogy a tanár meleg attól még lehet nagyon nagyon jó pedagógus, rendes, dolgos becsületes ember. A homoxexualitás genetikai dolog, nem pedig valamiféle ferdehajlam, tehát semmi köze a pedofiliához.
Egyébként meg másik iskolában is taníthat saját neméhez vonzódó egyébként kiváló pedagógus. Sose tudni......
Ha tetszik az iskola, és a gyerekednek is tetszik, nyugodtan beírathatod. És a gyerekeknek pedig nem árt a szexuális felvilágosítás során megismerni a hetero és homoxeualitás fogalmát, és a másság elfogadását, és tiszteletben tartását.
Kétgyermekes anyuka
Szia
Par evvel ezelott nekem is fejtorest okozott volna ez a kerdes.
Azota kulfoldre koltoztunk ahol legalis a homosexualis hazassag es a vilag osszes nemzetebol elnek itt emberek.Meg tanultam a toleranciat es idonkent szegyenlem magam, hogy regen milyen elutasito voltam egyes kulturakkal es nemzetekkel.
Vannak meleg barataink es egyet elarulhatok veluk kapcsolatban.
kb 100000* akkora az empatia es tolerancia keszseguk mint barmelyik masik embernek a vilagon.
Mindig kiegyensulyozottak ha mar fel mertek valalni igazi eletuket.
En katolikus iskolaba fogom jaratni a lanyomat aminek egy oka van, hogy ott kovetelik meg legszigorubban, hogy tanuljon a gyerek.....sajnos van 14 eves gyerek az ismeretsegemben aki meg a szorzotablat sem tudja....(nekem a kepemrol lesulne a bor ha nem tudna a gyerekem).
Viszont ha lenne iskola ahol tanit meleg tanar es kemeny is tuti, hogy oda iratnam be!!
A homoszexualitás NEM FERTŐZŐ!!!!!!!!Ne legyél már ennyire maradi.semmi rossz nincs benne, valószínű a kérdéses tanár sem a diákok előtt éli a szerelmi életét, miért lenne rossz hatással a Te fiadra?
Ha ennyire félted, legyen magántanuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!